Namağlup Çaykur Rizespor U15, dörtte dört yaptı

TAKİP ET

Çaykur Rizespor U15 takımı, sahasında konuk ettiği Evkur Yeni Malatyaspor U15 takımı 3-1 mağlup ederek galibiyet serisini dörtlerken, yenilmezlik serisini ise sürdürdü.

Spor Toto Gelişim Ligleri Elit U15 Ligi 4. Grup 7. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor U15 takımı, sahasında Evkur Yeni Malatyaspor U15 takımını konuk etti.

Güneysu İlçe Stadında oynanan maçın ilk yarısı 2-1 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sonuçlandı. 8’inci dakikada Caner Sevin’in pasında Alperen Gündoğdu Yeşil-Mavili ekibi 1-0 öne geçirdi. 21’inci dakikada ise konuk Malatya ekibi Enes Savucu’nun golü ile beraberliği yakaladı. İlk yarının son dakikasında Alperen’in pasında Musa Eren Karakaş takımının soyunma odasına 2-1 önde girmesini sağlayan golü kaydetti ve bu sezonki 7’nci golüne de imza atmış oldu. İkinci yarıda skoru belirleyen gol ise 57’nci dakikada rakibin hatalı pasında topu kaparak filelerle buluşturan Güvenç Usta’dan geldi. Güvenç de bu sezonki 4’üncü golüne imza atmış oldu.

Yeşil-Mavili ekip maça, kalede Emre Ezen olmak üzere Emre Şimşek, Hüseyin Uzun, Eyüp Ali Çelik, Tayfun Ferah, Can Polat Uzun, Musa Eren Karakaş, Enes Aygın, Alperen Gündoğdu, Caner Sevin ve Güvenç Usta 11’i ile çıktı. 5 değişikliğin olduğu müsabakalarda Güvenç 79’uncu dakikada yerini Eren Emre Aydın’a, Caner 53’de yerini Remzi Kolcuoğlu’na, Musa Eren 70’de yerini Emirhan Yılmaz’a, Emre 80’de yerini Kayahan Karafil’e ve Enes 62’de yerini Muhammet Torlak’a bıraktı.

Grupta Lider Trabzonspor ile birlikte namağlup yoluna devam eden Çaykur Rizespor U15 takımı puanını 14’e yükselterek 2’nci sıradaki yerini korudu. Evkur Yeni Malatyaspor U15 takımı ise 13 puanda ve 3’üncü sırada kaldı.

Yeşil-Mavili U15 ekibi, 28 Ekim Pazar günü saat 13.00’de 18 puanlı lider Trabzonspor U15 takımı ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.