Nakoulma ve Moroziuk Çaykur Rizespor'da

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, savunma oyuncusu Mykola Moroziuk ve forvet Nguimbe Prejuce Nakoulma ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Antalya'da sürdürdüğü devre arası kampında son güne giren Yeşil-Mavili Çaykur Rizespor, son olarak Fransa Ligue 1 takımlarından FC Nantes’ta forma giyen Burkina Fasolu, 31 yaşındaki forvet Nguimbe Prejuce Nakoulma ve Ukrayna Premier Lig takımlarından Dinamo Kiev’de forma giyen 30 yaşındaki savunma oyuncusu Mykola Moroziuk ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Moroziuk ve Nakoulma imza öncesinde Acıbadem Sports’ta sağlık kontrolünden geçti. Detaylı kan tetkikleri yapılan sporcuların; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Futbolcuların sağlık kontrolleri; akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.

Sezon sonuna kadar kiralık olarak Yeşil-Mavili Kulübe imza atan futbolcular, Antalya'daki kampın akşam düzenlenen son idmanına katılarak takım arkadaşlarıyla tanıştılar.