Mutlu Aile ve Kanserle Yaşam konferansı

TAKİP ET

Rize Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneği tarafından 'Mutlu Aile-Kanserle Yaşam ve Manevi Bakım' konulu konferans düzenlenecek.

8 Kasım Cumartesi günü saat 13:00’da İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan konferansa konuşmacı olarak Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Psikolojisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Öznur Özdoğan katılacak.

Programla ilgili açıklama yapan Rize Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneği Başkanı Dr. Nilüfer Emen, kanserle mücadelede psikososyal destek ve manevi bakım konularında eğitim ve sosyal faaliyetleri devam ettirdiklerini ve bu kapsamda Prof. Dr. Öznur Özdoğan’ın kanserle yaşamayı, hastalıklara manevi psikolojik yaklaşımı, mutlu aile olmayı ele alacağı konferansı düzenleyeceklerini belirtti.

Dr. Nilüfer Emen, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Psikolojisi Anabilim Dalı’nda öğretim üyeliğine devam eden Prof. Dr. Öznur Özdoğan’ın ‘İsimsiz Hayatlar’, ‘Mutluluğu Seçiyorum’ ve ‘Aşkın Yanımız Maneviyat’ olmak üzere üç kitabı yayınlandığını belirterek konferansa tüm Rizeliler’in davetli olduğunu ifade etti.