Mutfak Ve Banyo Dekorasyonu

TAKİP ET

Evlerimizde salon ve yatak odalarından sonra dekorasyonu en önemli olan bölümler banyo ve mutfak dekorasyonudur. Mutfak ve banyo dekorasyonlarında en çok dikkat edilmesi gereken konu yer ve duvarlar için seçilen kalebodur ve fayanslardır. Bu alanların renkleri mutfak ve banyo içinde kullanılması gereken diğer gerekli malzemeler ile eşleştirmek her zaman ortama orantılı bir renk katmayı sağlayacaktır. Dekorasyon blog olarak siz değerli okurlarımıza mutfak modelleri ve banyo modelleri hususunda destek veriyoruz. Renk seçimi her zaman uyum sağlayacak nitelikte olduğunda mutfak ve banyoların kullanımı daha ferah hale gelebilir. Banyo modelleriarasında ortamı daha şık hale getirmeyi sağlayacak bir diğer seçenek de banyoda kullanılacak olan tekstil ürünleri yani halıların seçimi ile alakalıdır. Banyo halılarının seçiminde renk uyumu her zaman kalebodur ve fayanslardan zıt renk seçilerek yapılması gerekir. Fayanslar ile kalebodurların renklerinin uyumu eğer yakalanamaz ise bu ikisinin renkleri de bir birinden zıt renklerde kombin yapılabilir.

Banyo Dekorasyon

Yaşam alanlarımızda en çok kullanılan bölmelerden birisi olan banyolarımız temiz ve ferah olduğunda hem evimize gelen misafirlerimiz hem de kendimiz insani olarak daha ferah hissederiz. Banyo kullanımında her zaman banyo içeriğinde kullanılan sabun, şampuan ve havlular bir dolap içinde kalması gereklidir. Dolap içinde kalan tüm banyo malzemeleri hem daha temiz hem de daha çok toplu halde kullanılabilir. Banyo dekorasyonunda dolap renk seçimi kalebodur ve fayanslara uygun olarak seçilmelidir.

Mutfak Dekorasyonu

Mutfaklar yaşam alanlarımızda en değerli bölmelerden birisidir. Mutfakların rahat kullanılabilmesi için tüm dolaplar, masalar ve beyaz eşyalar kullanıcıların boyuna uygun bir şekilde tasarlanmalıdır. Mutfak masası mutfağın metrekaresine uygun olarak seçilmeli kesinlikle mutfağın büyük bir kısmını kapatan bir masa seçimi yapılmamalıdır. Buzdolabı ve bulaşık makinesi en rahat kullanılabilecek alanda tutulmalı ve bu beyaz eşyaların önünde başka bir eşya bulunmamalıdır. Mutfak halısı kaymaz tabanlı olarak seçilmelidir. Mutfak halısının renkleri her zaman mutfağın tüm renklerine uygun olarak seçilmeli eğer mutfağın tüm renklerine uygun bir halı seçilemiyorsa mutlaka mutfak perdesi ile uyum sağlamasına dikkat edilmelidir.