Mustafa Saymak ve Jaroslaw Jach taraftarla buluştu

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig ekibi Yeşil-Mavili Çaykur Rizespor'un yeni transferleri Jaroslaw Jach ve Mustafa Saymak taraftarlarla buluştu.

Yeşil-Mavili Karadeniz ekibinin Hollanda Eredivisie Lig’i PEC Zwolle takımından transfer ederek 3 yıllık sözleşme imzalattığı Gurbetçi orta saha oyuncusu Mustafa Saymak ile İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace'dan sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer edilen 24 yaşındaki Polonyalı stoper Jaroslaw Jach taraftarlarla buluştu.

Osman Karavin Caddesi üzerinde bulunan AtmacaSM Mağazası önünde taraftarlarla buluşan genç futbolcular hem taraftarlarla sohbet ettiler, hem de yeni sezon formalarını imzaladılar. Yeşil-Mavili taraftarların yoğun ilgi gösterdiği buluşma yaklaşık 45 dakika saat sürdü.

Yeşil-Mavili Kulüpten yapılan açıklamada takım-taraftar buluşmalarının devam edeceği belirtilirken, hem Osman Karavin Caddesi üzerinde, hem de Çaykur Didi Stadı yanındaki AtmacaSM mağazalarında yeni sezon formalarının satışlarının devam ettiği ve her iki mağazada 253’üncü forma hediyelerinin sahiplerini bulduğu ifade edildi.

Her iki mağazada bir sonraki forma hediyeleri ise 353’üncü taraftara edilecek.