Müsiad'dan Bölge Müdürlüğü'ne hayırlı olsun ziyareti

TAKİP ET

Müstakil sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şube Başkanı Cem Temizel, Ziraat Bankası Rize Bölge Müdürlüğü Yöneticisi Murat Öztürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MÜSİAD Rize Şube Başkanı Cem Temizel ile Başkan Yardımcısı Mahmut Dabak ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Bölge Müdürlüğü görevinden sonra Ziraat Bankası Rize Bölge Müdürlüğüne atanan Murat Öztürk’ü makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

MÜSİAD Rize Şube Başkanı Cem Temizel, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Bölge Müdürü Öztürk’e hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Daha önce Trabzon Bölge Müdürlüğüne bağlı olarak çalışan Rize Şubesinin, Rize’ye yeni kazandırılan bölge müdürlüğüyle, Ziraat Bankasının insanların kafasında oluşturduğu hantal yapıdan sıyrılarak, daha hızlı hareket eden ve süratle karar veren yapıya ulaşmasını sağlayacağını umuyorum.” dedi.

Temizel, Ziraat Bankası Bölge Müdürlüğünün, Rize ve bölge için önemli katkılar sağlayacağını belirterek, “Bölgemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Ziraat Bankası Rize Bölge Müdürü Murat Öztürk ise MÜSİAD heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Rize'de görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Görev süresince Rize’deki iş çevreleriyle diyalog ve işbirliği içinde olmaya özen göstereceklerinin altını çizen Öztürk, “Rize ekonomisine katkı sağlayacağımıza inanıyorum.” dedi.

Öztürk, Ziraat Bankası’nın, bankacılık sektöründe denge unsuru olduğunu, Rize’de iş dünyasının ihtiyaç duyduğu finans ve bankacılık hizmetleri konusunda birçok hizmetleri olacağını sözlerine ekledi.