Muhammet Selman Çelik adına kütüphane açıldı

TAKİP ET

2019 yılında yaşadığı kaza sonucu hayatını kaybeden Muhammet Selman Çelik adına Ak Parti Rize Gençlik Kolları tarafından kütüphane yapıldı.

Derepazarı Adem Özdemir Anadolu Lisesi'nde yapılan kütüphane'nin açılışına Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Alpaslan Mamat, İl Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ali Çelik, Derepazarı İlçe Başkanı Erkan Köse ilçe gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Derepazarı ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Açılışta konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ali Çelik, ''Muhammet kardeşimiz bu teşkilatta yetişmiş, dava şuuruna sahip gerçek bir Ak Genç'ti. Onun özverisi ve yaptığı işe verdiği önem ne yazık ki elim bir kazayla sonuçlanıp kardeşimizi bizlerden ayırdı. Biz o kazanın yaşandığı ilk günden itibaren Kardeşimizin mirasına sahip çıktık, ailesini ailemiz bildik. Merhumun babası olan Kahraman abimize bir evladını kaybettin ama binlerce yeni evladın oldu dedik. Bugün de kardeşimizin adını yaşatmak için, bu okulda okuyan kardeşlerimizin istifade edebileceği bir kütüphane açmak istedik. İnşallah buradaki kitaplardan okuyup istifade eden kardeşlerimiz vatanına ve milletine faydalı bireyler olurlar.'' dedi.