Mom Jean Modeller ile Tarzınızı Değiştirin

TAKİP ET

Kot pantolon hem erkekler hem de kadınlar için her sezon tercih edilen parçalardan bir tanesidir. Ancak son dönemlerde, modanın da getirisiyle birlikte kadınlarda kot pantolon tercihi giderek artıyor. Özellikle de sadece kadınlar için tasarlanan mom Jean pantolonlar, rahatlığı ve şıklığı ile tüm dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor.

Mom Jean Pantolon Modelleri

Bel kısmı yüksek ve bol olan, kalça kısmından bol kesim şeklinde inerek paçalarında daralan mom jean pantolonlar, son dönemlerde hamile bayanların da tercihi olmaya devam ediyor. Kot kumaştan elde edilmesine rağmen, oldukça yumuşak bir yapıya sahiptir ve esnek bir şekilde hareket etmenize olanak sağlar.

Mom Jean Pantolonlar Bileklere Kadardır

Boy uzunluğu bileklere kadar olan mom jean pantolon modelleri, bel kısmını tamamen sararak değişik bir tarz olanağı sağlıyor. Bileklerde kesilen boyu sayesinde, tüm ayakkabı modelleriyle de rahatlıkla kombin edilebiliyor. Bu tarza sahip olan tüm kadınların güvenerek alışveriş yapacağı adres https://www.dilvin.com.tr/mom-jean adresidir. Fırsatlarla dolu bir alışverişe merhaba diyebilirsiniz.