MHP Rize Teşkilatı Kılıçdaroğlu'na kandil gönderdi

TAKİP ET

MHP Rize İl Başkanlığı, elektrik faturalarını ödemeyeceğini açıklayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na kandil gönderdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘Her il teşkilatımızın Kılıçdaroğlu’na bir kandil göndererek aydınlanmasına yardımcı olmasını bekliyor, bu talimatımı paylaşıyorum’ tweetinin ardından MHP Rize İl Başkanlığı, CHP Genel Merkezi’ne ilk kandili yolladı.

PTT Rize Şubesi'ne gelen MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Genel Başkanları Devlet Bahçeli'nin attığı tweetin kendileri için emir olduğunu söyleyerek, "Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin yaptığı paylaşımla CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na kandil gönderilmesi talimatını aldık. Bunu kendimize bir emir olarak görüyoruz. MHP il teşkilatı olarak ilk kandilin de Cumhurbaşkanımızın memleketi Rize'den gitmesini istedik. Kandilimizi de CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'na iadeli taahhütlü olarak gönderdik” açıklamasını yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün yaptığı açıklamada "Erdoğan 31 Aralık’ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben, bugünden itibaren gelecek hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim" şeklinde konuşmuştu.