MHP Rize Merkez İlçe'de kongre tarihi belli oldu

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize Merkez İlçe Kongresi'nin tarihi belli oldu.

Tv53 kanalında Gazeteci Turgay Ayhan'ın "Bir Başka Konu" programına konuk olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize Merkez İlçe Başkanı Ali Erhan Cerrah, partisinin Merkez İlçe Kongresinin tarihini açıkladı.

MHP'de yaklaşık 1,5 yıldır Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve programda teşkilat olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Başkan Cerrah, 11 Ekim 2020 Pazar günü İsmail Kahraman Kültür Merkezi büyük salonunda Merkez İlçe Kongrelerini gerçekleştireceklerini söyledi.

Kongrede yeniden başkanlığa aday olacağını ve şuan kongre sürecine yoğunlaştıklarını belirten Cerrah, "İlçe kongrelerimizin de tarihleri belirlendi ve o kongrelerimizin ardından 11 Ekim'de Merkez İlçe Kongremizi gerçekleştirerek, akabinde kısa bir süre içinde de İl Kongremizi yapacağız. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beyin takdirleriyle ve İl Başkanımızla birlikte Merkez İlçe Başkanlığına yeniden aday olduğumu sizin aracılığınızla bir kez daha ilan etmiş olayım. Partimize gönül vermiş olsun, olmasın tüm vatandaşlarımızı şimdiden kongremize davet ediyorum." dedi.

Başkan Cerrah, göreve geldiği günden itibaren vatandaşlarla iç içe olmayı misyon edindiğini söyleyerek, "Sürekli esnaf ziyaretleri yaparak, çay döneminde alımyerlerimizi dolaşarak sürekli vatandaşlarımızla birlikteyiz ve onların bizlere ilettikleri şikayetleri, talepleri bizler de muhataplarımıza ileterek çözün noktasında köprü olmaya devam ediyoruz. Zaten göreve geldiğimiz günlerde belediye seçimi sürecine girmiş olduk. Bu süreçte hem ittifak ortağımız Ak Parti'nin belediye başkan adayı Rahmi Metin Bey için oy istedik, hem de partimizin belediye meclisi ve il genel meclisi adaylarımız için oy istedik. Bu seçimde de MHP tarihinde ilk kez Rize Merkezde Belediye Meclisine iki üyemizi kazandırmış olduk." dedi.