MHP'li Alkan: Erken seçimi genel başkanımız belirler

TAKİP ET

MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, "Türkiye'de erken seçimleri Genel Başkanımız Devlet Bahçeli belirler, dolayısıyla genel başkanımızın da dediği gibi 2023 yılında seçim olacak" ifadelerini kullandı.

Tv53’de katıldığı “Bir Başka Konu” programında gazeteci Turgay Ayhan’ın sorularını yanıtlayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize İl Başkanı İhsan Alkan erken seçim söylemlerine açıklık getirdi.

Başkan Alkan, "Türkiye'de erken seçimleri Genel Başkanımız Devlet Bahçeli belirler. Kendisinde seçimlerin 2023 yılında olacağını 2023 yılına kadar Cumhur ittifakı ile birlik ve beraberliğinin süreceğini Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin oturacağını 2023 yılında seçime gideceğimizide kendisi söylemiştir. Dolayısıyla ben bir erken seçim beklemiyorum." dedi.

Alkan şöyle konuştu: "Yeni kurulan partilerdeki eski arkadaşlara da Allah yardımcıları olsun. Bu ülke kendilerinden çok çekti. İnşallah milletimiz yeni kurulan partideki eski adamları görürler, bu millete neler yaptıklarını görürler. Cezaevinde olanların kimlerin ışığında kimlerin atamalarıyla oraya geldiklerini görürler ve milletimizin de gerçeği göreceğini feraset sahibi olduğuna inanıyorum. İnşallah 2023 yılında da yine milletimizin gönlünde olduğumuz noktalardan daha iyi yerlerde olacağımızı düşünüyorum. Genel başkanımızın da dediği gibi seçim 2023’de olacak."