MHP'den Kalkandere İlçe Yönetimine yeni atama

TAKİP ET

MHP Rize İl Başkanlığında düzenlenen ve törende Yaşar Yılmaz başkanlığındaki yeni yönetim kurulunun Kalkandere İlçesine atamaları gerçekleştirildi.

Kalkandere ilçesinde Saadet Partisi’nden Belediye Encümeni olan Yaşar Yılmaz; yakın zamanda partisinden istifa ederek 30 kişilik bir grupla MHP’ye katılmıştı.

Geçmiş yıllarda 2 dönem Kalkandere MHP İlçe Başkanlığı yapmış olan Yılmaz’ın ilçenin sevilen ve tecrübeli siyasetçilerinden oluşu ilçede siyasi hareketliliğe neden oldu. İlçenin tanınmış ailelerinden sevilen isimlere yönetimde yer veren Yılmaz; “Partimizi ilçemizde genel ve yerel seçimlerde 1.parti yapmak arzusu ve kararlılığındayız” dedi.

Kalkandere İlçe Yöneticilerine yetki belgelerini veren İl Başkanı Serkan Birben, “Gecenin kör karanlığında da, gündüzün puslu havasında da kurt yuvasını bulur” diyerek yeni İlçe Yönetimine başarılar diledi.

MHP Kalkandere İlçe Yönetimi şöyle oluşturuldu; Başkan Yaşar Yılmaz, Başkan Yardımcıları Yahya Yıldız ve Saadet Yılmaz, Muhasip Abdullah Çakmak, Sekreter Mehmet Kayacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ise Mustafa Yener, Ruhi Yetimoğlu, Mehmet Güven, Remzi Aycıbın, Mustafa Doğan, Hasan Yılmaz, Hasan Keskin, Rasim Öztürk, Tarık Yılmaz, Metin Çolak