Mesut Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

TAKİP ET

Tedavi gördüğü hastanede 73 yaşında vefat eden eski başbakanlardan ve Anavatan Partisi Eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz, son yolculuğuna uğurlandı.

Geçtiğimiz Cuma günü Şişli'de tedavi gördüğü özel bir hastanede akciğer kanserine yenik düşerek hayatını kaybeden eski başbakanlardan ve Anavatan Partisi (ANAP) Eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz, için Üsküdar'da bulunan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Tören öncesinde Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz, oğlu Hasan Yılmaz, kardeş Turgut Yılmaz taziyeleri kabul etti.

Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, eski Başbakanlardan Tansu Çiller, eski TBMM Başkanları Köksal Toptan ve Hikmet Çetin, TBMM Başkanvekili Celal Adan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, 1. Ordu Komutanı Musa Avsever, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, iş adamları Abdurrahim Albayrak, Mehmet Cengiz, milletvekilleri, siyasetçiler, belediye başkanları, iş, sanat ve spor camiasından tanınmış çok sayıda isim katıldı.