Mesut Yılmaz ile ilgili çıkan söylentiler rahatsız edici!

TAKİP ET

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Mesut Yılmaz'ın sert siyasi tartışmalar sırasında bile nezaketi elden bırakmayan değerli bir devlet adamı olduğunu söyledi.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, TBMM'de yaptığı konuşmada eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın hayatını kaybetmesinin ardından yandaş medyada hakkında çıkan bazı söylentilerin çok rahatsız edici olduğunu belirtti.

Mesut Yılmaz'la aynı yıllarda TBMM çatısı altında birlikte siyaset yaptığını hatırlatan Bekaroğlu, Yılmaz'ın son derece beyefendi, devlet adamı ve nazik bir insan olduğunu ifade ederek, "Bugün yaptığım gibi o gün de çok sert muhalefet yapıyordum. Ama hiçbir şekilde nezaketini kaybetmedi, sabırla muhalefeti dinlerdi, değerli bir insandı. O insanla ilgili medyada çıkan bazı söylentiler bazı laflar çok rahatsız edici. Geçenlerde böyle AKP yandaşı bir gazetenin köşe yazarı hakaretvari şeyler yazmış, dinden çıkarmış Mesut beyi. Sadece Mesut beyi değil, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ı da eklemiş. Ne ayıp; bu hallere biz nasıl geldik, şaşıyorum." diye konuştu.