Merkez İlçe, ziyaretlerine devam ediyor

TAKİP ET

Ak Parti Rize Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Tebrik ziyaretlerine başlayan Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinin ardından Merkez İlçeden İl Genel Meclisi Üyesi olan ve ilk Meclis toplantısında, İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilen Muhammet Avcı'yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Yapılan ziyarette bir konuşma gerçekleştiren Meclis Başkanı Muhammet Avcı, yerel seçim döneminde kendisine verilen destekten dolayı Merkez İlçe Yönetimi'ne teşekkür etti.

Müftü Mahallesi ve Belde Başkanlarına ziyaret

Yoğun seçim sürecinin ardından ziyaretlerine kaldığı yerden devam eden Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri: "Birlik ve beraberliğimiz her zaman bakidir. Yönetim olarak halkımızla her zaman iç içe olduk bundan sonrada aynı şekilde devam edecektir. Bizi bir arada tutan sıla-i rahimlerimizdir. Merkez İlçe yönetimi olarak ayak basmadık yer bırakmayacağız anlayışla hareket etmekteyiz bu minvalde de ziyaretlerimiz devam edecektir" ifadelerine yer verdiler.

Müftü Mahallesine yapılan ziyaretin ardından Çaykent Belediyesi'ni ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri Çaykent Beldesi Belediye Başkanı Hasan Kara'yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Çaykent ziyaretinden sonra Muradiye Beldesi Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı'yı makamında ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri Musa Süreyya Balcı'yı tebrik ederek yeni görevinde halka hizmet yolunda başarılar diledi.