Meral Akşener'in İkizdere ziyaretinde gerginlik

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Rize'nin İkizdere ilçesinde esnaf ziyareti yaptığı sırada, bir grubun tepkisi ile karşılaştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İyidere ilçesi girişinde partililer tarafından karşılananarak İkizdere ilçesine geçti.

İlçeye giriş yaptığı sırada bir kadın vatandaşın "PKK ile işbirliği yapanın burada ne işi var?" tepkisiyle karşılaşan Akşener, derdini anlatmaya çalışırken vatandaş tepkisini sürdürünce "Sizi Allah'a havale ediyorum, Meral Akşener'e söylüyorsunuz bunu ayıp, ayıp. Megri Megri'yi ben mi söyledim, Osman Öcalan'ın mektubunu ben mi okuttum" diye konuştu.

Daha sonra esnaf ziyaretinde bulunan Akşener'e bu sefer bir grup vatandaş tepki göstermeye devam etti. Bu sırada grupla, İYİ Partililer arasında gerginlik çıktı. Polisin araya girmesiyle gerginlik sonlanırken, Akşener, tepkiler üzerine esnaf ziyaretini iptal ederek ilçeden ayrıldı.

Akşener, taş ocağına karşı çıkan Cevizlik ve Gürdere köyü halkı ile görüşmek üzere alana gitti.



ERDOĞAN TAZMİNAT DAVASI AÇTI

Öte yandan partisinin TBMM'deki grup toplantısında yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı İsrail Başbakanı Netanyahu'ya benzeten İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 250 bin liralık manevi tazminat davası açıldı.