Meme Estetiğine Dair Bilmeniz Gerekenler

TAKİP ET

Meme Estetiği ameliyatları, meme küçültme, büyütme, dikleştirme, toparlama ve daha birçok alanı içerisinde kapsamaktadır.

Meme estetiği yöntemlerinden hangisini tercih edecek olursanız olun, en önemli ve dikkat edilmesi gereken detay, istediğiniz fiziki görünümün sizler için doğru bir görünüm olup olmayacağına hekiminiz ile birlikte karar vermenizdir. Tüm bu detayların yanı sıra meme estetiği uygulamaları sadece güzel görünmek için değil, kimi zaman sağlık anlamında da sizlere destek olması açısından da tercih edilmektedir. Örneğin aşırı büyük göğüsler, ağırlık neticesinden dolayı istenmeyen sağlık sorunlarına neden olabilmektedir. Bu nedenle de kişilere meme küçültme uygulaması tavsiye edilmektedir.

Meme Dikleştirme ameliyatı ise, genellikle hamilelikte ve emzirme süresince meme dokularında ve ciltte gevşemelere, sarkmalara neden olmaktadır. Meme dikleştirme uygulaması da bu sorunların ortadan kaldırılmasında tercih edilen bir cerrahi yöntemdir. Memeye dik ve doğru bir görünüm kazandırmak için yapılan meme dikleştirme ameliyatı, birçok farklı teknik ile uygulanabilmektedir. Ancak bilinmelidir ki, meme dikleştirme operasyonunda diğer göğüs büyütme işlemleri gibi az kesiler olmamaktadır. Yani meme bölgesinden birden fazla kesi yapılarak gerçekleştirilen bu işlemde istediğiniz dik ve doğru görünüme kavuşabilirsiniz. Meme dikleştirme ameliyatı ortalama olarak 2 saatte tamamlanmakta ve iyileşme süresi diğer operasyonlara göre ağrılı geçen bir ameliyat değildir. Hastalar 2-3 gün içerisinde normal hayatlarına geri dönebilmektedir.

Meme Dikleştirme Fiyatları ise, yine kişilerdeki meme sarkması ve gevşekliğine bağlı olarak farklılık göstermekle birlikte, muayene neticesinde Meme Dikleştirme Fiyatları belirlenmektedir. Doktorumuz Leyla Arvas ile görüşmelerinizi gerçekleştirip ameliyata karar verdiğinizde sizler için en uygun olan rakamlar ile ameliyatınızı gerçekleştiririz.

Bunun için öncelikle yapmanız gereken www.drleylaarvas.com internet sitemizi ziyaret ederek, iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşmak.

Bunun dışında Op.Dr. Leyla Arvas hakkında da kısaca bilgi vermek gerekirse kendisi yurt dışı ve yurt içinde birçok önemli okul ve klinikte görev yapmış son derece deneyimli ve kaliteli bir plastik cerrahtır. Eğer sizler de meme estetiği, karın estetiği gibi önemli bir operasyon düşünenlerdenseniz mutlaka bizi aramalısınız.