Melnjak: 'Bizim için ilginç bir maç olacak'

TAKİP ET

Çaykur Rizesporlu futbolcu Dario Melnjak, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçının kendileri için ilginç bir maç olacağını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de 02 Mart Cumartesi günü Fenerbahçe ile oynayacağı 24. Hafta maçının hazırlıklarına devam eden Çaykur Rizespor’da, devre arası transfer edilen 26 yaşındaki Hırvat defans oyuncusu Dario Melnjak, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan ve 3-3 berabere tamamlanan maçı izlediklerini ve ilginç bir karşılaşma olduğunu söyleyen Melnjak, “3-3 ilginç bir skor oldu. Ligdeki diğer bütün takımlar gibi Fenerbahçe de mücadele gücü yüksek bir takım. O yüzden bizim için de ilginç bir maç olacak” dedi.

Çaykur Rizespor ile çıktığı ilk maçında gol attığını hatırlatan Melnjak, “Bu benim için çok önemliydi. Gün be gün daha iyiye gittiğimi hissediyorum. Önümüzdeki maçlarda da aynı performansımı tekrar etmeye çalışacağım ama benim için esas önemli olan takımımızın bir şekilde yükselişte olmasıdır. Her maçı kazanabileceğimize inanıyoruz ve her geçen maçta takımımız daha iyiye gidiyor. Biz de bu seriyi devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Ligin ilk 6 haftasında oynanan maçlarda savunma dörtlüsünün ön plana çıktığını söyleyen Melnjak, “Aslında en ileri uçtan başlıyor savunmamız ve takım olarak 11 kişi savunma yapıyoruz. Geride oynayan dörtlü olarak önce savunmayı düşünmemiz gerekiyor ve daha sonra hücumu düşünüyoruz. Esas amacımız gol yememek ve her maça da bu amaçla çıkıyoruz” şeklinde konuştu.