Mekansızlar'ın pankartları stattan atıldı

TAKİP ET

Çaykur Rizespor'da kombineleri iptal edilen Mekansızlar Taraftar Grubunun tribündeki pankartları da akşam saatlerinde sökülerek stadyumdan dışarı atıldı.

Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, Pazar günü sahasında Gaziantep FK ile ilk devrenin son maçına çıkmaya hazırlanırken, maçtan 2 gün önce Başkan Tahir Kıran'ın Mekansızlar Taraftar Grubunun kombinelerini iptal ettirmesi camiada tepkilere neden oldu.

Dağdibi Kale Arkası bölümünde yıllardır takımlarını destekleyen Mekansızlar Taraftar Grubu üyeleri, maçtan iki gün önce kombine biletlerinin iptal ettirildiğini öğrendi. Kulüp Başkanı Tahir Kıran'ın isteği doğrultusunda iptal işleminin gerçekleştirildiği öğrenilirken, düşme hattı potası içinde yer alan ve son haftalarda yakaladığı ivme ile 6 puanlık en çok taraftara ihtiyaç duyulan maç öncesi böyle bir adımın neden atıldığına dair açıklama yapılmadı.

Başkan Kıran'dan tek cümlelik açıklama

Olayın öğrenilmesinin ardından sosyal medya platformlarından taraftarlarca başta Başkan Tahir Kıran olmak üzere Çaykur Rizespor yönetimine yoğun tepki gösterilirken, Başkan Tahir Kıran ise instagram hesabından tek cümlelik bir paylaşımda bulundu ve "Rizespor’dan kimse menfaat temin edemez." ifadelerini kullandı.

Pankartlar sökülerek atıldı

Öte yandan akşam saatlerinde Mekansızlar Taraftar Grubuna ait Dağdibi Kale Arkası bölümünde bulunan pankartların söküldüğünü öğrenen bir grup taraftar Çaykur Didi Stadının yolunu tuttu.

Burada Emniyet güçleriyle bir süre görüşen hiç bir yöneticinin muhatap olmadığı taraftarlar sökülen pankartlarını almak istediler. Taraftarlar stadın dışında yere atılmış olarak aldıkları pankartlardan dolayı tepkilerini dile getirirlerken, "Bu pankartlar bir taraftarın namusudur. Hiç bir kulüp başkanı taraftarın pankartını sökemez" ifadelerini kullandılar.



Taraftarlar yerden aldıkları pankartları açarak Rizespor Yönetimi aleyhine sloganlar attılar ve Rizespor marşı söyleyerek stadyumdan ayrıldılar.

Rizespor'da Hasan Kartal'ın locası da iptal edildi

Çaykur Rizespor'dan Mekansızlar açıklaması

Çaykur Rizespor'da taraftara kombine şoku!