Mehmet Kazdal trafik kazasında hayatını kaybetti

TAKİP ET

Saadet Partisi Rize İl Başkan Yardımcısı ve Akademi KPSS Kursları Yöneticisi Mehmet Kazdal geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Saadet Partisi Rize İl Başkanı Hasan Uzun ile beraber Yardımcısı Mustafa Azder yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Artvin ziyaretinin ardından Rize’ye uğrayan ve bir dizi çalışmada bulunan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Latif Öztek’i, Trabzon Havaalanından yolcu ettikten sonra Rize’ye dönen ve İl Başkanı Hasan Uzun’un kullandığı 53 DP 156 plakalı otomobil, Trabzon’un Yomra İlçesinde yağmur dolayısıyla yolun kaygan olması nedeniyle kontrolden çıkarak orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı.

Kaza sonucu otomobilde sıkışan İl Başkanı Hasan Uzun (53) ve Mustafa Azber (45) Trabzon Belediyesi’ne ait itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu çıkartılırken yaralılardan Hasan Uzun, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Mustafa Azder ise Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden Mehmet Kazdal ise Farabi Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Evli ve 2 çocuk babası olan, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı ve Akademi KPSS Kursları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kazdal’ın ölümü Rize’de derin bir üzüntüyle karşılanırken, kaza sonrası Kazdal, Uzun ve Azder’in yakınları ile sevenleri hastaneye akın ettiler.

Vücutlarının çeşitli yerlerinde kırıklar bulunan İl Başkanı Hasan Uzun ve Mustafa Azder’in sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Mehmet Kazdal son yolculuğuna uğurlandı