Mehmet Ali Karaca nerede?

TAKİP ET

Çaykur Rizespor'un son 2 maçında göreve getirildiği Rizeli Teknik Direktör Mehmet Ali Karaca'nın, Rizespor yönetimi tarafından küstürüldüğü ortaya çıktı.

Teknik Direktör Ünal Karaman’ın Süper Lig’in bitimine 2 hafta kala görevinden istifa etmesi üzerine Etimesgut Belediyespor’da Teknik Direktörlük görevini yürüten Mehmet Ali Karaca’ya Çaykur Rizespor tarafından kalan son 2 maçta görev verilmişti.

Karaca’nın teknik direktörlüğünde son 2 maçına çıkan Yeşil-Mavili ekip bu süreçte Stjepan Thomas ile de Teknik Direktörlük anlaşmasına varırken, Başkan Hasan Kartal ise yaptığı açıklamalarda Karaca’nın Etimesgut Belediyespor’da görevine devam edeceğini belirtmişti.

Erzurum’da yeni sezon hazırlıklarına başlayan Çaykur Rizespor’da ise Teknik ekip içinde Karaca’nın yer almadığının görülmesi üzerine konu hakkında Tv53 kanalındaki Saha Dışı programında bilgiler veren Teknik Direktör Kenan Osma, Yeşil-Mavili kulüp tarafından Karaca’ya bir kez daha vefasızlık yapıldığını açıkladı.

Programda, Teknik Direktör Stjepan Thomas’ın Mehmet Ali Karaca’yı yardımcısı olarak ısrarla istemesine rağmen, bazı yöneticilerin Karaca’yı istemediği ve Etimesgut Belediyespor’daki görevine dönmesi için dayatma yapıldığı iddiaları konuşuldu.

Başkan Kartal’ın Sportif Direktör Yılmaz Bal’ın arkasında durduğu kadar, Mehmet Ali Karaca’nın arkasında durmadığının ifade edildiği programda Kenan Osma, “Yılmaz Bal, bu ligde fazla deneyimi olmayan Thomas’a güveniyor diye Başkan Kartal da güveniyor ama 2 maç görev verebildiğin, Etimesgut’da da görev verebildiğin yılların deneyimli hocasına yardımcı olarak bile güvenemiyorsun.” dedi.

Karaca’ya üvey evlat muamelesi yapıldığı yorumunun dile getirildi programda, Rize kamuoyunun Yılmaz Bal’ı istememesine rağmen kulüpte tutulduğunu ancak tüm Rize’nin Karaca’yı istemesine rağmen kulüpte tutulmadığı ifade edildi.

Rize kamuoyunun çoğunun Karaca’nın hala Thomas’ın yardımcısı olduğunu sandıklarını belirten Osma, “Transferlerde yaptıkları yanlış seçimlerde olduğu gibi, bu tür konularda da yanlış seçimler yaparak, insanları rencide edici kararlar alıyorlar. Maalesef Etimesgut’a gitmesi konusunda dayatma yaptıkları için Karaca Hoca bunu kabul etmedi ve o yüzden boşta şuan” ifadelerini kullandı.