Medyum Ali Gürses Hoca ve gizli ilimler

TAKİP ET

Medyumlar, manevi alemler ile ilgili konularda bizlere yardımcı olurken, kullandıkları bilgiler ve ilimler her zaman için oldukça dikkat çekici kabul ediliyor. Medyum Ali Gürses gibi medyumların eğitim aldıkları, zorlu süreçlerden geçerek öğrendikleri bu gizli ilimler sayesinde çok sayıda farklı işlem, sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.

Uzun yıllardır bu alanda çalışmalarını sürdüren ve insanların yararlanabilmesi adına çeşitli ilimlerle ilgili uygulamalar yapan Medyum Ali Hoca, vefk de dahil olmak üzere tüm manevi çalışmalarda bu ilimlere ihtiyaç duyulduğunu belirtiyor. Manevi çalışmaların hangisi olursa olsun mutlaka gizli tutulan bilgilere ihtiyaç duyulduğunu söyleyen Medyum Ali Gürses, bu ilimlere sahip olmayan bir kişinin başarılı çalışmalar yapmasının mümkün olmadığını söylüyor.
Gizli ilimler kadim dönemlerden beri gelen, her zaman için korunan ve halktan gizli tutulan çalışmaları içeriyor. Medyum Ali Gürses gibi isimler tarafından bilinen ve çalışmalarda kullanılan bu yöntemlerin etkisi kadim dönemlerden beri biliniyor.
Bu tarz ilimlerin nesiller boyu korunmasını sayesinde bozulması da engelleniyor. Bilgiyi edinen medyum, hiçbir şekilde bozulmasına veya karışmasına izin vermeden saklıyor, yeri geldiğinde hiçbir şekilde yazılı kayıt tutmadan, sözlü olarak gelecek nesillere aktarıyor.
Medyum Ali Hoca da dahil olmak üzere, manevi ilimlerle uğraşan herkesin bilmesi gereken havas ve ledün gibi bilgiler de gizli ilimler kapsamında ele alınıyor.
Bazıları insanlık tarihi ile yaşıt olan bu ilimlerin hiçbir şekilde bozulmadan günümüze kadar aktarılması yalnızca belirli yöntemlerle mümkün oluyor. Medyum Ali Gürses gibi isimlerin eğitimlerinde de kullanılan el verme yöntemi, ilimlerin korunarak ulaştırılmasında önemli rol oynuyor.
Gizli ilimlerin korunması ve saklanabilmesi adına sadece bu alanda uzmanlaşmak isteyen ve belirli koşulları sağlayan kişilere el veriliyor. Medyum Ali Hoca gibi nefes gücünü ispatlamış, bu alana yatkınlığı olduğu küçük yaşlardan itibaren belirlenmiş isimler bu bilgilere erişebiliyor.
Bilgilere eriştikten sonra yeteri kadar tecrübe edinebilmek, insanlara yardımcı olabilmek için daha karmaşık ve farklı bir süreç de başlıyor. Bu süreç boyunca, medyum hocalar pek çok konuda kendilerini geliştiriyor ve yine eğitimler alıyor.
Gizli ilimleri kullanabilmek için mutlaka tecrübe gerekiyor. Çok basit bir konuda yapılan manevi uygulamalarda bile büyük bir bilgi ve çok sayıda ilim kullanılabiliyor. Medyum Ali Gürses de dahil olmak üzere, tüm medyum hocalar bu bilgilerini tecrübe ile harmanlayabildikleri sürece başarılı sonuçlar ortaya koyabiliyor.
Tecrübeli bir medyum vefk de dahil olmak üzere çok sayıda çalışmada başarılı sonuçlar elde edebiliyor. Her biri karmaşık ve fazlasıyla zor olan bu çalışmalarda, yeri geldiğinde bu alanla ilgilenmeyen kişilerin adını bile duymadığı ilimlere başvuruluyor. Medyum Ali Gürses gibi medyumlar tarafından öğrenilen ve çalışmalarda kullanılan tüm bu ilimler sayesinde, insanların isteklerini gerçekleştirebilecek uygulamalar ortaya çıkıyor.
Medyum Ali Hoca hakkında daha detaylı bilgi için resmi web sitesi olan medyumali.com incelenebilir.