Loic Remy Çaykur Rizespor'da

TAKİP ET

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Fransız futbolcu Loic Remy ile İstanbul'da 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, geçtiğimiz sezon Fransa liginde Lille forması giyen golcü Loic Alex Teliere Hubert Remy ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Transferle ilgili Yeşil Mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Dünya Kupası dahil Fransa A milli takımı ile 31 maçta 7 gol atan yeni transferimiz Rémy; sayısız başarı ve kupanın yanında Chelsea ile bir Premier League, Olympique Lyon ile iki Fransa Ligi şampiyonluğu yaşadı. Şampiyonlar Liginde 26 maçta 9 gol atan Loïc Rémy; kariyeri boyunca resmi maçlarda 138 gol attı. Loïc Rémy’nin kulübümüze hayırlı olmasını diliyor kendisine hoş geldin diyoruz." ifadelerine yer verildi.

Çaykur Rizespor'un projesine inanıyor ve güveniyorum

Çaykur Rizespor'a transfer olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Remy, "Büyük bir karar aldım. Benimle pek çok kulüp irtibata geçti. Tercihim Çaykur Rizespor oldu. Çaykur Rizespor'un projesine inanıyor ve güveniyorum. Geçen sezon kulüp şanssızlık yaşamış olabilir. Bu benim için motive edici bir durum. Birkaç gün önce sportif direktör Yılmaz Bal ile görüştüm. Çok güzel sözlerle beni memnun etti. Kulübe gelmemi sağladı. Bu kulüpte olduğum için çok mutluyum. Yeteneğimi ve tecrübemi gençlerle paylaşmak istiyorum. Çok güzel başarılara imza atacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.