Lige verilen ara Çaykur Rizespor'a yaramadı

TAKİP ET

Spor Toto 1. Lig'in 24. haftasında Samsunspor deplasmanına konuk olan Çaykur Rizespor, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Karadeniz Derbisinde Çaykur Rizespor, karşılaşmanın başında kaleci Tarık'ın penaltı kurtardığı maçta ikinci yarıda yediği gollerle Yılport Samsunspor'a 2-0 mağlup oldu.

İlk yarısı golsüz berabere biten maçta Samsun ekibine galibiyeti getiren golleri 54'üncü dakikada Yusuf Abdioğlu ve 77'nci dakikada Alim Öztürk kaydetti. Bu sonuçla Samsunspor 45 puana ulaşarak liderliğini sürdürürken 37 puanda ve 6'cı sırada kaldı. 

Çaykur Rizespor 08 Mart Çarşamba günü sahasında oynayacağı 25. Hafta maçında Adanaspor'u konuk edecek. Deplasmanda bu sezon oynanan ilk maçı Adanspor 2-0 kazanmıştı.

Verilen arada istediklerimizi yapamamışız

Maçın ardından konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz iyi oynadıklarını söyleyemeyeceklerini belirterek, "Hakem, Samsunspor'un penaltı pozisyonunda 5 dakika penaltı inceleyip, penaltıyı buldu. Bizim pozisyonumuzda ise VAR’a bile bakmadı. Hakemlerin niyetinin iyi olmadığını düşünüyorum. Bu olaylar mağlubiyetin bahanesi değil ama başlangıcıydı. Taraftarlar, kendi stadımızda da bizleri istifaya davet ettiler. Onlar hakaret etmediği sürece istifaya davet edebilirler. Normal karşılıyorum. Bir seri yakalamıştık. Deprem felaketi sonrası verilen arada istediklerimizi yapamamışız. Bundan sonraki hedefimiz de yine Süper Lig’e çıkmak olacak. Ligin sonu gelmedi. Ligin sonunda ne olacağını göreceğiz” dedi.