Lazer Epilasyon Hangi Bölgelerde Etkilidir?

TAKİP ET

Lazer Epilasyon sektöründe devrim niteliğindeki buluşlardan birisi olan Buz Lazer, 2009 yılında hayata geçirilmiş Ütüleme Epilasyon teknolojisini bünyesine uyarlamıştır.

Bu yeni teknoloji dünyanın dört bir tarafından ilgi görmüş olup, lazer epilasyon da başarı oranını 3 katına kadar çıkarmıştır. 2014 yılında Alma Lasers, bu teknolojiyi piyasaya sürerek ilk kez soğuk başlık ile tüyleri derinlemesine yok ederek tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır. Hafif bir masaj rahatlığındaki 35 dakikalık seanslar sonunda istenmeyen bölgelerdeki kıllarınız, ince tüyler de dâhil olmak üzere ortadan kaybolacaktır. Buz lazer teknolojisi çok hızlı bir şekilde etki göstermektedir. Lazer epilasyon alanında Soprano ICE cihazı ile 6-8 seans arasında uygulama ile hayallerinizdeki görünüme kavuşabilirsiniz.

Koltuk altı bölgesi lazer epilasyon sonucunda yenin nesil Buz Lazer teknolojisi ile tüyleriniz derinlemesine dondurularak ortadan tamamen kaybolmaktadır. Erkeklerin ve bayanların en çok ilgi gösterdiği koltuk altı bölgesi lazer epilasyon yöntemleri arasında Soprano ICE cihazı ile devrim niteliğindeki buluşa imza atan Alma Lasers, Türkiye’de de insanlara hizmet vermek için çalışmalarını sürdürmektedir. Sadece 6-8 seans arasında tüm istenmeyen tüy ve kıllarınız miktarı ne olursa olsun sizi rahatsız etmeyecek, estetik bir görünümün pencerelerini aralayabileceksiniz. Son yıllarda Buz Lazer ile koltuk altı bölgesi lazer epilasyon hizmetleri daha fazla kullanıcı tarafından ilgi görmekte ve medyada da adından sıklıkla bahsettirmeyi başarmaktadır.

Erkeklerin kıl sorununa çözüm aramak isteyenler, en etkili yöntem olan Buz Lazer ile hayallerini gerçekleştirebilecekler. Bayanlara nazaran daha sert ve sık kıl yapısına sahip olan erkekler, diğer epilasyon yöntemlerinde büyük bir acı duymaktadır. Fakat erkeklerin kıl sorununa çözüm arama hedefi ile yola çıkan Buz Lazer, bu misyonunu gerçeğe dönüştürerek en etkili yöntem haline gelmeyi ve dünyanın dört bir tarafından ilgi görmeyi başarmıştır. Avrupa’nın ve dünyanın en yeni epilasyon teknolojisi olan Buz Lazer, Soprano ICE cihazı ile erkeklerin kıl sorununa çözüm getirmektedir. Acısız, ağrısız ve kolay bir operasyon sonucunda, hayallerinizdeki o estetik görünüme kavuşabileceksiniz.