Kurumsal firmalar için Katalog Eğitim programları

TAKİP ET

Artık günümüzde firmalar, online eğitim sistemi ile uzaktan eğitim hizmeti sayesinde çalışanlarının gelişimlerine katkıda bulunuyorlar.

Bankalar ve GSM operatörleri gibi yaygın saha alanlarına sahip ve bayileri olan kurumsal firmalar, çalışanlarına uzaktan eğitim hizmetleri sayesinde eğitimler vererek hem zamandan tasarruf ederek hem de finansal anlamda maliyetleri çok daha uygun hale getirebiliyorlar.

Hi e-learning firması, kurumsal firmalar için uzaktan eğitim çözümleri sunarak eğitimlerini e-learning hizmeti olarak da adlandırılabilen animasyonlu, etkileşimli bir şekilde ürettirip firmaların çalışanlarına sunuyor. Web ortamında ve Mobil uyumlu aplikasyonu sayesinde eğitimler hi e-learning firmasının özel geliştirdiği Oyunlaştırma ve Motion Graphic (Görsel tasarımların, yazı, müzik ve ses efektleri ile birleşmesiyle oluşan hareketli grafik tasarım) hizmeti sayesinde fark yaratıyor.

Hi e-learning’in Eğitim Yönetim Sistemi olarak adlandırılan LMS eğitimleri ile online ortamda çalışanların keyifli bir öğrenme deneyimi yaşamasına yardımcı olarak kurumsal öğrenme sürecine yüksek ve sürdürülebilir katkı sağlar. LMS eğitimleri ile firma yöneticileri diledikleri eğitimleri sisteme ekleyerek saniyeler içerisinde raporlar oluşturabilirler. Detaylı raporlar sayesinde çalışanların öğrenme süreçleri yakından takip edilebilir. Online Portalı’ndaki istatistikler ve grafiksel gösterimler ise süreç takibinde size yardımcı olur. İstenirse firmalar Power Point, PDF, Word dökümanlarına seslendirme, etkileşim ve videolar ekleyerek kendi içeriklerini de e-eğitimlere dönüştürebilirler. Eğitimlere bağlı ya da bağımsız sınavlar, anketler oluşturarak çalışanların değerlendirilmesi yapılabilir.

Hi e-learning’in kurumsal firmalar için hazırladığı interaktif e-öğrenme kataloğu içinde onlarca güncel eğitim içeriği bulunmaktadır. Koronavirüs ve Korunma Yolları, Etik Kurallar ve Uyum Yönetimi, İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG), Sosyal Mühendislik, Uzaktan Çalışma gibi güncel konuların yer aldığı Katalog Eğitim programları içinde aynı zamanda Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, Rekabet Hukuku, Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, Kalite Yönetim Sistemi, Çevre Yönetim Sistemi ve İş Sürekliliği Yönetim Sistemi gibi kurumsal firmaların en çok ihtiyaç duyduğu eğitim programları uzaktan eğitim aracılığıyla dilenilen zamanda, dilenilen yerde, web ve mobil uygulamalar aracılığıyla edinilebilmektedir.