Kuran Kursu Geçici Öğretici Mülakat Sonuçları

TAKİP ET

Rize İl Müftülüğü tarafından düzenlenen, Kur'an Kurslarında geçici olarak görevlendirilecek geçici öğretici mülakatı sonuçları açıklandı.

Rize İl Müftülüğü tarafından 09-12 Aralık tarihleri arasında düzenlenen, İl Merkezi ve İlçelerinde 2015-2016 eğitim-öğretim yılında geçerli olmak üzere Kur’an Kurslarında geçici olarak görevlendirilecek geçici öğretici mülakatına katılıp başarılı olan adayların isimleri açıklandı.

Kazanan Bayan Adaylar; 

Çayeli İlçesinde İlknur Çelik, Emine Özkul, Hatçe Dilmaç ve Bahar Koç. Derepazarı İlçesinde Rukiye Aksu, Hatice Kenan, Selma Kesti ve Şafak Mahioğlu. Fındıklı İlçesinde Büşra Kopuz, Şenay Kulaber, Nurten Tosun ve Nesibe Özgümüş.İyidere İlçesinde Yaprak Sukas. Kalkandere İlçesinde ise Keziban Uzun, Yasemin Yılmaz ve Sümeyye Koca.

Kazanan Erkek Adaylar;

Rize merkez için başarılı olan öğreticiler; Mahmut Çelikyay, Umut Timur, İsmail Keleş, Bilal Çiçek, Adnan Fırat, Okan Cihangir, Sinan Hamza, Recep Ali Yazıcı, İbrahim Bursa ve Furkan Torlak.Çayeli İlçesinde Muhittin Yazıcı ve Aydın Güldal. İyidere İlçesi için Ramazan Toprak, Fatih Çakmak, Selim Şenocak ve Olgun Bulut. Kalkandere İlçesinde Tahsin Doğanay, Erdal Sarıdağ, Adem Şahin, Orhan Demir, İbrahim Lök, Abdulhakim Taşar ve Arif Güney. Pazar İlçesinde Abdulhamit Yıldırtan ve Ümit Ayçiçek.