Kupa senin neyine!

TAKİP ET

Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda sahasında Ankaraspor'a 1-0 mağlup olarak kupadan elendi.

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, 4. Eleme Turu'nda dahil olduğu Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı ilk maçta evinde TFF 2. Lig ekiplerinden Ankaraspor’a 1-0 mağlup olarak kupaya veda etti.

Karşılaşmanın tek golünü 49. dakikada Erdem kaydetti.

Bu maçın her şeye etkisi olacak

Maçın ardından konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Biz kadromuzda bulunan ve forma bekleyen oyuncularımız ile Ankaraspor’u yenemiyorsak zaten elenelim" dedi.

Ligde forma şansı bulamayan genç oyunculara şans verdiklerini ve bu oyuncuların son durumunu herkesin gördüğünü belirten Hamzaoğlu, "Onların performansını artırmak için kupa önemliydi. İlk maçtan maalesef elendik. Hem biz hem herkes durumumuzu gördü. Daha ne kadar çok çalışmamız gerektiğini, bu seviyeyle ne formayı alabileceğimizi ne de Süper Lig'de mücadele edemeyeceğimizi çok daha net bir şekilde gördük. Kadromuzda bulunan oyuncularla Ankaraspor'u yenemiyorsak elenelim. Ligin yükünü çeken oyuncuları burada zorlamak istemedim. Geçen hazırlık maçında Gökhan Gönül'ü kaybettik. Başka bir kayba daha tahammülümüz yok. Bu takımla da yenmemiz lazım. Bu maçın her şeye etkisi olacak ve biz daha net karar vereceğiz." diye konuştu.

Çaykur Rizespor: 0 - Ankaraspor: 1

Stat: Çaykur Didi


Hakemler: Bahattin Şimşek, Orkun Aktaş, Gökhan Barcın

Çaykur Rizespor: Tarık Çetin, Eren Karadağ (Dk. 87 Emre Vezir), Emir Han Topçu, Seyfettin Anıl Yaşar, Mozango (Dk. 77 Güvenç Usta), Phiri, Yasin Pehlivan, Alper Potuk, Alberk Koç, Deniz Hümmet, Remy

Ankaraspor: Ömer Kahveci, Enes Eliaçık, Recep Yemişçi, Gökhan Kurumuş, Fahrettin Yılmaz, Oğuzhan Efe Yılmaz, Barış Zeren (Dk. 90+2 Kadir Yazıcı), Erdal Öztürk (Dk. 68 Oğuzhan Aydoğan), Sinan Pekesen (Dk. 75 Semih Üstün), Eren Demir (Dk. 46 Erdem Çetinkaya), Murt Yılmaz

Gol: Dk. 49 Erdem Çetinkaya (Ankaraspor)

Sarı kartlar: Dk. 90+4 Seyfettin Anıl Yaşar (Çaykur Rizespor), Dk. 45+1 Murat Yılmaz (Ankaraspor)