Kopuzlar Vakfı Veliköyspor: 1 - Güneysuspor: 0

TAKİP ET

Rize 1. Amatör Küme Büyükler Ligi A Grubu 3. Hafta karşılaşmasında Kopuzlar Vakfı Veliköyspor, evinde konuk ettiği Güneysuspor'u ikinci devrede gelen tek golle 1-0 mağlup etti.

Haber: Turgay AYHAN

Ekrem Orhon Stadında oynanan ve Hakem Mehmet Coşkun tarafından yönetilen karşılaşmanın ilk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlandı.

Konuk ekip Güneysuspor’un rakibine göre üstün bir mücadele sergilediği ilk yarıda önemli pozisyonlar yaşanmazken ikinci yarıda ev sahibi K. V. Veliköyspor, oyun kontrolünün elinde bulunduran taraf oldu.

Maçın 53’üncü dakikasında yaşanan atakta takımın başarılı golcü futbolcusu Olcay, topu filelere göndererek K. V.  Veliköyspor’a galibiyeti getiren tek golü kaydetti.

Maçın kalan süresi boyunca her iki rakip de gol için bastırsa da skoru değiştirecek bir sonuca varılmadı ve K. V. Veliköyspor, sahadan 1-0 galip ayrılarak Play-Off mücadelesinde “Ben de varım” dedi.

“BİR ŞANS GOLÜ BULDUK”

Maçın ardından görüşlerinin aldığımız Kopuzlar Vakfı Veliköyspor Teknik Direktörü Abdullah Kalafatoğlu, “Rakibimiz ilk yarıda bizden üstündü. İkinci yarıda ise biz daha oyunu dengeleyerek atak oynasak da istediğimiz pozisyonları bulamadık. Bir şans golü ile maçtan galip ayrıldık. Önümüzdeki maçlarımızın daha da iyi geçeceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“KAZANABİLECEĞİMİZ BİR MAÇTI”

Maçın ardından değerlendirmede bulunan Güneysuspor Teknik Sorumlusu Halit Bostan ise, “Hatalı bir gol yedik ve ardından da pozisyonlarımızın sonunu getiremedik.  İlk yarıda daha iyiydik ancak ikinci yarıda rakibimiz daha çok kendi sahasına kapandığı için pozisyon bulamadık. Beraberliği yakalasaydık, kazanabileceğimiz bir maçtı. Kolay bir maçtı ama maalesef olmadı” şeklinde konuştu.

A Grubunda 3. Hafta sonunda 7 puana ulaşan Kopuzlar Vakfı Veliköyspor, 3’üncü sıradaki yerini korurken Play-Off Grubu için iddiasını sürdürüyor. 3 puanda kalan Güneysuspor ise 5’inci sıradaki yerinde kaldı.

Grupta 24 Kasım Cumartesi günü oynanacak olan 4. Hafta karşılaşmalarında Kopuzlar Vakfı Veliköyspor, Çayeli deplasmanında saat 13.00’de henüz puanı bulunmayan Madenli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Güneysuspor ise saat 14.00’de evinde 9 puanlı Derepazarıspor’u konuk edecek.

STAT: Ekrem Orhon

HAKEMLER: Mehmet Coşkun, Selahattin Altay, Süleyman Mengen

KOPUZLAR VAKFI VELİKÖYSPOR: Sefa Aslankaya, Evren Agun, Berat Ozan Demircan, Enes Beşikçi, Muzaffer Topçu, Ahmet Yaşar (Adilhan 55. Dak), Oğuzhan İnce, Mevlüt Akgün (Yunus Emre 57. Dak), Soner Akarsu, Olcay Taşkıran, Hasan Gayrim (Abdullah 80. Dak)

YEDEKLER: Veysel Erdoğan, Yunus Emre Balıkçı, Abdullah Hacıabdullahoğlu, İdris Uzunsakal, Rıdvan Ünal, Adilhan Agun, Ramazan Turan

TEKNİK SORUMLU: Abdullah Kalafatoğlu

GÜNEYSUSPOR: Talib Yıldırım, Muammer Karaman, Necat Hanedar, Furkan Topçu, Okan Kanbur (M. Can 84. Dak), Barış Torpil, A. Kerim Turan (Muhittin 60. Dak), Aktuğ Dil (Erkan 65. Dak), Hakan Bostan, Yaşar Hanedar, M. Sait Kandemir

YEDEKLER: İbrahim Katmer, M. Can Hekim, Rıdvan Mutlu, Muhittin Karaman, Erkan Bostan, Kürşat Tarakçı, O. Bahri Güler

TEKNİK SORUMLU: Halit Bostan

SARI KARTLAR: Muzaffer, Abdullah, Adilhan (K. V. Veliköyspor), Aktuğ, Necat (Güneysuspor)

GOL: Olcay (53. Dak) (K. V. Veliköyspor)