Köpeğini, tahra ile vura vura öldürdü

TAKİP ET

12 yıldır sahibi olduğu Alman kurdu cinsi köpeğini cadde ortasında herkesin gözü önünde tahra ile başına vura vura öldürdü.

Yaklaşık 20 yıl önce Bodrum’a yerleşen ve yatlarda personel olarak çalışan İngiliz B.C., ‘Alman kurdu cinsi “Kol” isimli köpeğini, İçmeler Caddesi’nde, çevredekilerin şaşkın bakışları arasında tahra ile pek çok kez başına vurarak öldürdü.

Bu sırada kendisine engel olmak isteyen çevredeki hayvanseverler ve yat kaptanlarının üzerine elindeki tahra ile yürüyen B.C., dehşet saçtı. Başına aldığı tahra darbeleriyle kanlar içinde kalıp, can çekişerek ölen köpeği gören çevredekiler, durumu polise bildirdi.

Köpeğini acımasızca öldüren B.C.’nin “Köpekleri çok severim. Kol’u da çok seviyordum ama artık yaşlanmıştı, hastaydı. Nasıl olsa ölecekti. Ha öyle ölmüş ha böyle ne farkeder? Ölümü elimden oldu. O’nu temizledim. Bunda anormal bir şey yok. Her gün onlarca insan ölüyor kimse sesini çıkarıyor mu? Niye bu olayı bu kadar büyütüyorsunuz? Biraz sonra köpeği götürüp, gömeceğim. Başka bir köpek alır beslerim” demesi, çevredekilerin adeta kanını doldurdu.

Polis tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen B.C.’ye Kabahatlar Kanunu’na göre 200 lira para cezası kesilip, serbest bırakıldı.