Komagene Rize'de Ramazan boyunca her gün % 50 bedava

TAKİP ET

Komagene Rize Şubesi'nin her ayın 15'inci günü düzenlediği yüzde 50 bedava çiğ köfte kampanyası bugün olduğu gibi, Ramazan ayı boyunca da devam edecek.

Türkiye dışında 8 farklı ülkede 1000’e yakın şube ile hizmet veren öncü marka Komagene Çiğ Köfte, her ayın 15’inde düzenlediği “Artı yüzde 50 bedava çiğ köfte” kampanyasını Ramazan ayı boyunca sürdürecek.

11 Ayın Sultanı Ramazan boyunca müşterilerine her gün artı yüzde 50 bedava çiğ köfte hizmeti sunacak olan Komagene Çiğ Köfte, Ramazan ayı boyunca çiğ köfte severlerin doyumsuz lezzetine 30 gün boyunca yüzde 50 daha fazla lezzet katacak.

Komagene Rize Şubesi İşletmecisi Erdinç Beşikçi yaptığı açıklamada, markalarının Rize’de kurulduğu günden itibaren yoğun bir ilgi ile karşılaştıklarını söyleyerek, “Kurulduğumuz günden itibaren her ayın 15’inde yüzde 50 daha fazla çiğ köfte kampanyamızla halkımızın hizmetinde olduk. Aynı hizmetimizi bu kez Ramazan ayı boyunca her gün devam ettireceğiz. Geçen yıl günde 500 kilo gibi ciddi bir orana ulaşmıştık. Şubemiz Rizeli’ye Komagene Çiğ Köfteyi sevdirdi. Yıl boyunca edindiğimiz aylık birincilikler de bunun göstergesidir.” dedi.

Rize Merkez Cumhuriyet Caddesi’ndeki şubesi gece 02.00’ye kadar açık olan Komagene’nin sipariş telefonu ise şöyle; 0 464 214 36 98