'Kitap Defteri' dergisinin 3. sayısı çıktı

TAKİP ET

Rize'de 2017'de kurulan 'Önce Kitap Yayınları' adına yayımlanan 'Kitap Defteri' adlı derginin 3'üncü sayısı çıktı.

Bundan böyle düzenli olarak yılda dört kez yayımlanacak olan “Kitap Defteri” dergisi, Ocak 2019 tarihli 3'üncü sayısıyla ikinci yılına girdi.

Derginin “İlk Kitap” bölümünde Ömer Eski, bu kez Nazan Bekiroğlu’nun “Nun Masalları” adlı öykü kitabını gündeme getirdi. Ali Ayçil, edebiyat dergisi okurlarına, yayım serüveninde çeyrek yüzyılı geride bırakan aylık "Dergâh" dergisini tanıttı. 100. yılında “Tarık Buğra” hakkında yeni bir kitabı yayımlanan Prof. Dr. Mehmet Tekin, dergi için kitabını ve Tarık Buğra ile ilgili soruları cevaplandırdı.

Derginin klasiği “Kitap Kültürü” başlığında Virginia Woolf imzalı, okumaya yönelik bir yazıya yer verilen dergi, 2019 yılı abonelerine bir de “kitap” hediye ediyor.

Gülcihan Bakır, Sevda Gül Kasap, Bilal Can, Ayşe Kanbur, İsmail Özalp, Yağmur Bilgili, Mehmet Nur Karakeçi ve Hasan Öztürk, yeni çıkan kitapları derginin okurları için değerlendiren diğer isimler arasında yer aldılar.

Yeni sayısı Nisan 2019’da yayımlanacak olan dergiye kitapdefteri1@gmail.com ve 0 464 214 74 05 numaralı telefon üzerinden erişebilirsiniz.