Kırklareli ve Lüleburgaz Lazer Epilasyon Hizmeti

TAKİP ET

Nasıl yapacağımı bilmiyorum, ama bundan hoşlanmam. Ancak, bir yıl önce saçımı bacaklarımdan atmak için lazer araştırması yapmaya karar verdim, keyifsiz bir muamele için ayda bir kez bir salona kayma düşüncesi her şeyi kendim yapabiliyordum. Bir kutu seti izlemek beni ikna etti.

Lazer epilasyonunu evde yapmak riskli görünebilir ve bazılarına karşı koyabilir gibi görünebilir; ancak doğru akılda hiçbir şirketin, bir Kişiyi incitmek veya incitmek için yeterince güçlü bir aleti açığa vurmamasını, En pervasız terk etme ile birlikte olsa bile. Sadece dava istemezdi. Kırklareli lazer epilasyon sayfasında daha ayrıntılı ve geniş bilgiler yer almaktadır.

Seçtiğim uygulama Philips Lumea Prestige idi. 525 £ ‘da, cadde üzeri salonların epilasyon paketlerinden daha ucuzdur ve kolaylık faktörüyle satılmıştır. Koyu saçlı ve adil ciltli tedaviler için ideal bir adayım ama şirketin web sitesi, kırmızı, açık sarı ve beyaz / gri saçlar üzerinde veya çok koyu cilt üzerinde çalışmaz. “Önemli olan şu ki, hiç tıraş yok – hatta sahte bronzluk – ya da yanma tehlikesi var. Temel kural, birkaç hafta boyunca hazır olmanız.

İnsanın doğası ne olursa olsun, ben azami derecede kırdım

Cihazların kendileri oldukça benzer ve bir saç kurutma makinesi ile aynı görünüş ve ağırlığa sahipler. (Bazıları yüz tüyleri için daha küçük bir parça ile birlikte gelir.) Yavaş yavaş arttığınız çeşitli yoğunluk ayarları vardır. İnsanın doğası ne olursa olsun, herşeyi en üst noktaya kadar alıp yola koydum ve buldum. Cihazın memesine bastırmak istediğiniz alana basın ve bir sonraki adıma geçin. Bu kadar basit. Aksi halde değil, çünkü hiçbir şeyi kaçırmamayı veya yanlışlıkla aynı bölgede iki kere gitmenizi sağlayarak oldukça zor. Talimatlar, bölgede bir “ızgarayı” çizmek için beyaz bir kalem kullanmanızı önerir; bu da işleri daha kolay hale getirir. Lüleburgaz lazer epilasyon merkezleri de son derece deneyimli bir ekibe sahiptir.

Her iki alt bacağın da beni 45 dakika ve bir saat sürdü. Fakat ayda bir kez düşmeden önce, kış boyunca iki haftada bir kez yapmayı oldukça dindim. Altı ay sonra, kıllar çok daha ince oldu. O zaman, hissettiklerimi yapmaya çalışmak zor işin çoğuydu, kaçınılmaz olarak ilgi kaybettim ve bunu unutmayı sürdürüyorum. Yaz geldi ve gitti, bu yüzden aslında kullanamadım, o zaman sonbaharda yeniden unutmadan önce bir seans düzenledim. Kızgınlık, dediğim gibi oradaki yolun yüzde 80’indeydim ve sonuçlarla heyecanlandım.

Şimdi pullanımı değiştiriyorum. Bir şeyi ve herkesi halletmek için bir salonda yerim. Terapistim, bir ay arayla iki veya üç seans daha alacağını düşünüyor. İlk randevumuzda konuşmak için çok zamanım oldu, çünkü bir hafta önce yapmış olduğum bir püskürtme bronzluğunu unuttum, bu yüzden aslında zap edemedi. Lazerli olabilirim, aydınlatılmış halde açıkça hala değilim.