Kıran'dan sert çıkış; Herkes payını alacak!

TAKİP ET

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Tahir Kıran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Hiç kimsenin emeğimizi çalmasına izin vermem" dedi.

Süper Lig'in 3. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor, deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşmada 2-0 geriye düşen Yeşil-Mavili ekip 61'inci ve 90+3'üncü dakikalarda birisi penaltıdan olmak üzere Djokovic'in attığı gollerle 2-2'yi yakaladı. 4 dakika uzatılan maçta dakikalar 90+10'u gösterdiğinde köşe vuruşu sırasında penaltı noktası üzerinde Dabo'nun Wright'a müdahalesini faul olarak değerlendiren hakem Özgür Yankaya bir kez daha penaltı noktasını gösterdi ve penaltı atışında yine topun başına geçen Wright, takımının ve kendisinin üçüncü golünü atarak Antalyaspor'un sahadan 3 puan almasını sağladı.

Çaykur Rizespor'un 1 puandan olduğu tartışmalı penaltı kararından sonra düzenlenen basın toplantısında bir gazetecinin karşılaşmadaki penaltı kararları ile ilgili sorusunu cevapsız bırakan Teknik Direktör Bülent Uygun, bir süre konuşmayıp mimikleriyle karşılık verdi.

Kulüp Başkanı Tahir Kıran ise gece saatlerinde sosyal medya hesabı instagram üzerinden bir hikaye paylaşarak, "Hiç kimsenin emeğimizi çalmasına izin vermem. Pazartesi 14:30 daki basın toplantısında herkes payını alacak." açıklamasında bulundu.

Antalyaspor'a 90+10'da hakem hayat verdi