Kimse Rize'yi cepte sanmasın, Rize Milli görüşün kalesidir!

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Rize İl Gençlik Kolları, Mart ayı Divan Toplantısını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi Rize İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Mart ayı Divan Toplantısına Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, MKYK üyesi Samet Şişman, Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı İstemihan Ak, Genel Merkez Gençlik Kolları STK ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Furkan Balcı, Genel Merkez Gençlik Kolları İstişare Kurulu Üyesi Rıdvan Saka ve Selamet Derneği Genel Başkanı Harun Yavuz Yılmaz katıldı.

Toplantıda konuşan Rize il Gençlik Kolları Başkanı Seyit Bakır, Gençlik Kolları teşkilatı olarak Rize'de mahalle mahalle, köy köy ve kapı kapı dolaşarak Milli Görüş'ün manasını gençlerle yeniden buluşurduklarını söyleyerek; "Rize olarak kuruluşumuzdan bu yana gençlik anlamında kıyama kalktık geliyoruz kimse Rize'yi cepte sanmasın Rize Milli görüşün kalesidir." dedi.

Selamet Derneği Genel Başkanı Harun Yavuz Yılmaz, tarih boyunca hareketlere yön veren gücün gençlik olduğunu ve Rize'de de gerek yöresel gerek ulusal siyasete yön verecek olanın da gençler olacağını vurgularken, Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı İstemihan Ak ise Rize'nin milli görüş tarihinde ayrı bir yerinin olduğunu söyledi.

Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci ise yaptığı konuşmada, yaşanabilir ve yeniden büyük Türkiye’nin, yeni bir dünyanın mimarlarının gençler olduğunu söyledi.

Toplantı; AK Parti, MHP ve BBP'den istifa ederek Yeniden Refah Partisi'ne katılan gençlerin rozet takdim töreniyle son buldu.