Kilo alıp hacim kazanın!

TAKİP ET

Kilo almak ve hacim kazanmak mı istiyorsunuz o halde Dymatize Super Mass Gainer eşsiz içeriğiyle tam size göre bir ürün.

Sağlıklı bireylerin ortaya çıkabilmesi için yapılan sportif faaliyetler yalnızca kilo vermek için değil aynı zaman da kilo almak ve hacim kazanımını gerçekleştirmek için de yapılmaktadır. İnsanların hem spor yapıp hem de kilo alması son derece normal. Yeterli ve düzgün bir program ile başlayacağınız sportif faaliyetlerde doğru ürünleri kullanma ve düzenli beslenmeyi gerçekleştirmeniz halinde sorunsuz hedeflerinize ulaşabilirsiniz  .

İster kilo almak, ister kilo vermek olsun hedeflerinize ulaşmak için yapmanız gereken yalnızca çok çalışmak ve doğru antrenman programını takip etmek olmalıdır. Özellikle sıkılmadan gerçekleştireceğiniz yoğun antrenmanlarda hacim kazanımı için kullanacağınız ürünler, sizi bir adım ileriye taşımak için en ideal yöntemlerden birisi olacaktır. Hem spor yapıp hem de kilo almak isterseniz vücudun doğru oranda size tepki vermenizi sağlamalısınız. Gainer ürünleri genellikle hacim kazanımı ve kilo artışı için kullanılan ürün grubunda yer alır.  Alınan kalorilerin yoğunluğu ve besin değerleri, günlük egzersiz modeline uygun olmalı ve dengelemelidir. Eğer denge sağlanmıyorsa vücut bu defa mevcut yağ ve kas kütlelerini kullanacak ve istenmeyen durumların ortaya çıkmasını sağlayacaktır. Gainer ürünleri, genel yapısı itibariyle bu gibi sıkıntıları ortadan kaldırıcı formüllere sahiptir. Protein ve karbonhidrat değerlerini orantılı bir şekilde size sunan Dymatize Super Mass Gainer, şiddetli ve yorucu fiziksel aktivitelerin sonunda ortaya çıkabilecek kas erimelerini engeller. Kasları korumaya yardımcı olan bu ürün, yoğun protein ve karbonhidrat içeriğiyle ihtiyaçlarınızı karşılamaya yetecektir. Mass Gainer ürünleri zaman zaman farklılık gösterebilir. Bazı ürünler antrenman öncesi kullanıma uygunken bazıları ise spor sonrası kullanıma açıktır. Bu ürünlerin genel özelliğinde dikkat edilen husus başlangıç seviyesinde ki sporcular için hazırlanmış ve gereksiz kalori alımının önüne geçilmiştir. Faydaları arasında yYüksek kalori kaynağı olması, makro besin ihtiyacını tamamlaması, karbonhidrat ve protein ihtiyacınızı çözmesi ve toparlayıcı etkileriyle hem vücudunuzu hem sizi destekleyecektir. Buna ilaveten bazı dikkat edilmesi gereken hususlar ve yan etkileri de ortaya çıkabilir. Bu ürünlerin genel anlamda dikkatli kullanılması gerekir. Alternatif bir beslenme kaynağı değildir. Kan şekerinde değişiklik oluşturabileceğinden titiz davranmakta fayda olacaktır.

Mass Gainer ürünleri konusunda dünyanın sayılı firmalarından birisi olan Dymatize, uzun zamandır ülkemizde sporcuların hizmetine sunduğu ürünlerle biliniyor. Fitbull dymatize ileri teknoloji ile üretilen ve yüksek kaliteli içerikleriyle dikkat çekiyor. Dünyada en çok satan supplement üreticilerinden birisi olan Dymatize ürünlerini Fitbull aracılığı ile temin edebilirsiniz. Hazır stok garantisi, ithal belgeli ve uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Fitbull, size özel sunduğu ödeme koşullarıyla da dikkatleri üzerinize çekecektir. Dymatize ürünlerini Fitbull aracılığı ile satın alabilirsiniz.