Kendirli Belediyespor seriye bağladı

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi Kendirli Belediyespor, sahasında konuk ettiği 1926 Bulancakspor'u 2-0 mağlup ederek galibiyet serisini üçe yükseltti.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup 22. Hafta karşılaşmasında Kendirli Belediyespor, ligin ilk devresinde deplasmanda 1-1 berabere kaldığı 1926 Bulancakspor'u bu kez sahasında konuk etti.

Derepazarı İlçe Stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 15'inci dakikada İbrahim Yılmaz'ın golü ile 1-0 önde kapatan Kendirli ekibi, maçın son dakikasında yine İbrahim'in ayağından bulduğu golle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Son 3 haftayı galibiyetle kapatarak 9 puanı hanesine yazdırmış olan Kendirli ekibi toplamda 26 puana ulaşarak haftayı 10'uncu sırada tamamladı ve bir diğer Rize temsilcisi Çayelispor ile aradaki puan farkını ikiye düşürdü. Giresun ekibi 1926 Bulancakspor ise 29 puanda ve 8'inci sırada kaldı.

Kendirli Belediyespor, 24 Mart Pazar günü saat 14.00'de oynayacağı 23. Hafta karşılaşmasında Trabzon'da Haçkaspor deplasmanına konuk olacak. Ligin ilk devresinde Rize'de oynanan maçı Haçka ekibi 2-0 kazanmıştı.

Öte yandan bir diğer Rize temsilcisi Çayelispor'un Erzurum deplasmanında karşılaştığı Yakutiyespor ile oynadığı maç ise 4-1 Yakutiye ekibinin galibiyetiyle sonuçlandı. Çayeli ekibi haftayı 28 puanla 9'uncu sırada tamamladı.