Kazım Kopuz Pazarspor'da

TAKİP ET

Spor Toto 3. Lig ekibi Pazarspor, Çaykur Rizespor'da 21 yaşındaki Kazım Kopuz'u sezon sonuna kadar kiraladı.

Yeni sezon çalışmaları kapsamında hem iç hem dış transferde yoğun mesai harcayan Pazarspor, Çaykur Rizespor ile yaptığı Lokomotif/Pilot takım uygulaması kapsamında Yeşil-Mavili ekibin 21 yaşındaki oyuncusu Kazım Kopuz’u sezon sonuna kadar renklerine bağladı.

Futbola 12 yaşında Gündoğdu Gençlik ve Spor Kulübünde başlayan Kazım, bir yıl sonra Çaykur Rizespor altyapısına transfer oldu. Hem sağ kanat, hem sol kanat mevkilerinde başarılı olan ve geçtiğimiz sezon Yeşil-Mavili kulüpte profesyonel sözleşmeye imza atan Kazım Kopuz, geçen yıl çıktığı 24 U21 ligi maçında 15 gole imza attı.

Bugüne kadar Yeşil-Mavili forma ile 84’ü U21 Liginde olmak üzere 194 müsabakaya çıkan Kazım, bu müsabakalarda 27’si U21 Liginde olmak üzere toplamda 44 gol kaydetti.

Pazarspor Tesislerinde kendisini sezon sonuna kadar Mavi-Beyazlı renklere bağlayan imza töreninde konuşan Kopuz, ”Bu yıl Pazarspor’da güzel bir sezon geçireceğime inanıyorum. Bu sezon ilk hedefim Pazarspor ilk 11’lerine adımı yazdırıp takım olarak başarılı bir sezonla birlikte tecrübemi geliştirip, ardından da üst liglerde, hatta Rizespor’da görev almak. Hedefime ulaşmak için bu sezon daha çok çalışıp önce Mavi-Beyazlı formanın hakkını vermeye çalışacağım” dedi.