Kazanamamak biraz üzdü ama 1 puan da çok iyi

TAKİP ET

Çaykur Rizespor'un genç Kalecisi Zafer Görgen, Başakşehir deplasmanından alınan 1 puanın çok iyi olduğunu söylerken Yeni Transfer Eric Sabo ise skor anlamında maçı iyi bir sonuçla bitirdiklerini söyledi.

Süper Lig’in ilk devresinin son hafta maçında Medipol Başakşehir deplasmanından 1-1 beraberlikle ayrılan Çaykur Rizespor’da 20 yaşında genç Kaleci Zafer Görgen maç sonunda yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada; “Hocamızla yaptığımız analizle zaten Başakşehir’in iyi bir takım olduğunu biliyorduk. Nasıl oynayacaklarını az-çok tahmin ediyorduk. Ona göre bir düzen sergiledik, savaş sergiledik ve kompakt durmaya çalıştık daha fazla. Bulduğumuz toplarla da kontra atak bulmaya çalıştık. Bunu da iyi yaptığımızı düşünüyorum. Başakşehir deplasmanından 1 puan bence çok iyi. Talihsiz bir gol oldu. Kazanabilirdik de ama berabere kaldık. Buraya puan için gelmiştik ama kazanamamak biraz üzdü bizi.” dedi.

Kendi performansı ile ilgili de konuşan Zafer şunları söyledi; “Her geçen gün daha iyi olduğumu ve bundan sonra daha da iyi olacağımı düşünüyorum. Hocamız da daha fazla şans verirse, elimden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışacağım.”

Bundan sonra yönümüz yukarısı olacak

Yeşil-Mavili ekibin Fatih Karagümrük’ten transfer edilen 29 yaşındaki Slovak orta saha oyuncusu Erik Sabo ise maçın ardından şöyle konuştu; “Rizespor’da ilk defa 11 oynadım ve 7 maçtır 11 oynamamıştım. Benim için zor bir maçtı ama skor anlamında iyi bir sonuçla bitirdiğimizi düşünüyorum. İyi ve kaliteli bir takıma geldiğimizi düşünüyorum. Çaykur Rizespor gibi bir takıma gelmek benim için mutluluk verici. Bence bundan sonra yönümüz yukarısı olacaktır.”