Kartal: İkinci golü bulacak şansları değerlendiremedik

TAKİP ET

Sivas deplasmanından 1 puan alan Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör İsmail Kartal, ikinci golü bulabilecekleri şansları değerlendiremediklerini söyledi.

Süper Lig'in 19. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör İsmail Kartal, maç sonunda yaptığı açıklamada "Doğru zamanda doğru pasları oyuncularımız birbirlerine aktarabilselerdi belki ikinci golü bulup maçı kopartabilirdik" dedi.

Maçın ilk yarısında doğru pozisyon alıp, doğru savunma yaptıklarını söyleyen Kartal, "Buraya puan ya da puanlar almak için gelmiştik. İyi mücadele ettik ama berabere bitti. İkinci yarıda bir değişiklik yaptık ve bu değişiklik karşılığını buldu ve 1-0 öne geçtik. Oyunun son bölümlerine kadar oyuncularım verdiğim görevleri gayet iyi bir şekilde yerine getirdiler. Taktik ve disipline bağlı bir şekilde oynadık. Golden sonra birkaç pozisyonumuz daha vardı. Doğru zamanda doğru pasları oyuncularımız birbirlerine aktarabilselerdi belki ikinci golü bulup maçı kopartabilirdik. Bugün en büyük eksiğimiz 1-0'dan sonra ikinci golü bulabileceğimiz şansları değerlendirememiş olmamızdır. Sivasspor, kendi evinde iyi oynayan, güçlü oyuncuları olan bir takım. Son dakikalarda gelen bir golle maç berabere bitti. Sonuçta bugün buradan 1 puan aldık ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.