Kartal: Hocamız herhalde hakemin anasını sövdü Rumence

TAKİP ET

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal, ilk maçında kırmızı kartla tribüne gönderilen yeni hocaları Sumudica için, "Herhalde hakemin anasını sövdü Rumence ve hakem de anlayıp kırmızı verdi" yorumunu yaptı

Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 22. Hafta maçında Fenerbahçe deplasmanında 1-0 mağlup oldu. Maçta Teknik Direktör Sumudica ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla tribüne gönderildi.

Maçın ardından basın mensuplarına konuşan Kulüp Başkanı Hasan Kartal, Sumudica'ya verilen kırmızı kartı anlayamadıklarını söyleyerek, "Hocamıza neden kırmızı kart verdi bilemiyoruz. Herhalde hakemin anasına küfür etti Rumence ve hakem de anlayınca ikinci sarı karttan kırmızı verdi diye düşünüyorum. Yoksa ne yaptı, bizim önümüzde duruyordu biz bir şey görmedik. Her halde dediğim gibi bir durum oldu. İlk maçta hocamızın kırmızı kart görmesine çok üzüldüm. Bu kadar da kolay sarı kartlar olmamalı." dedi.

Takımın maçta gayet iyi ve dirençli olduğunu söyleyen Kartal, "Önceden gördüğümüz Rizespor’dan çok daha iyiydik. Bundan sonra daha da iyi olacağını düşünüyorum. Maç içinde hakem hataları her zamanki gibi vardı. Sayılmayan golümüzü daha iyi seyrettiğimizde anlayacağız gol müydü değil miydi diye. Onun dışında zaten hakem takdir haklarını tamamen bizden yana değil de Fenerbahçe’den yana kullandı. Biz inşallah önümüzdeki maçlarda daha iyi oynar ve daha iyi olarak ileriye doğru gideriz." dedi.