Karamustafa, amatörün sıkıntılarını dinledi

TAKİP ET

Ak Parti Rize Belediye Başkanı Aday Adayı Prof. Dr. Osman Karamustafa, yerel seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretleri ara vermeden sürdürüyor.

İlk olarak Rize Bakkallar Esnaf Odası’nı ziyaret eden Prof. Dr. Karamustafa burada Oda Başkanı İsmail Hakkı Ekmekçi tarafından karşılandı. Rize’deki küçük esnafın sorunlarının masaya yatırıldığı görüşmede Karamustafa, yeni dönemde meslek kuruluşlarıyla çok yakın diyalog içerisinde olacaklarını söyledi.

Yetki almaları halinde yerel yönetim olarak Rize’yi 2023 vizyonuna taşımak için ellerinden gelen gayreti sarf edeceklerini belirten Prof. Dr. Karamustafa: “Ancak bu hedefimiz kentin tüm dinamiklerinin el ele vermesi, istişare ve ortak akılla mümkün olabilir. Bunu da sağlayacağız.” dedi.

Rize Belediye Başkanı Aday Adayı Prof. Dr. Osman Karamustafa’nın bir sonraki durağı ise Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu oldu. Başkan Gafur Bayrak ve sporcuların karşıladığı Karamustafa, amatör sporcuların yaşadıkları sıkıntıları dinledi.

Yeni dönemde spora yönelik ciddi projeleri hayata geçirmeyi hedeflediklerini kaydeden Prof. Dr. Osman Karamustafa, Rize’de çeşitli kategorilerde başarılı olan sporcuların mutlaka desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Ziyaretlerde Ak Parti Rize Belediye Başkanı Aday Adayı’na adaylık yoluna başarılar dilendi.