Karaman: Tek eksiğimiz müsabaka sonuçları

TAKİP ET

Çaykur Rizespor Teknik Dirtektörü Ünal Karaman, Rize'deki fiziki şartların son derece iyi olduğunu ve tek eksiklerinin müsabaka sonuçları olduğunu söyledi.

Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 13 Mart Cuma akşamı saat 20.00'de deplasmanda MKE Ankaragücü ile oynayacağı 26. hafta karşılaşması için çalışmalarını Mehmet Cengiz Tesislerinde sürdürüyor.

Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ünal Karaman, her maçı final niteliğinde gördüklerini ve şuan sadece MKE Ankaragücü maçına odaklandıklarını söyledi.

Ligde kalma mücadelesi veren bütün takımlarla deplasmanda karşılaşacaklarını ve bunun kendileri için bir dezavantaj olduğunu söyleyen Karaman, "Umarım taraftarımızın ve bizi sevenlerin desteği ile zorlukları aşarız. Önümüzde iki zor deplasman var. Alabileceğimiz maksimum puanları elde etmeye gayret göstereceğiz. Kafamızda her maçı tek tek yaşayıp, kısa ve uzun vade plan yapacağız. Ancak bütün odağımız MKE Ankaragücü maçı olacak." dedi.

Rize'deki fiziki şartların son derece iyi olduğunu ve tek eksiklerinin müsabaka sonuçları olduğunu söyleyen Karaman, "Çok daha farklı şekilde gelişebiliriz. Bu camia çok daha iyisini, mükemmelini hak ediyor. Zorlu müsabakalar oynayacağız. İhtiyacımız olan tek şey, huzur içerisinde ligi tamamlamak." şeklinde konuştu.