Karaman, o transferle ilgili konuştu

TAKİP ET

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, sessiz sedasız profesyonel sözleşme imzalanan 19 yaşındaki futbolcu için 'En kısa zamanda bu hatadan dönmeliyiz' dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, devre arası transfer süresinin tamamlanacağı son gün olan 1 Şubat tarihinde Sivasspor’dan Stoper Ümit Kurt’u kadrosuna dahil etmiş ancak aynı gün sessiz sedasız bir transfer daha gerçekleştirilmişti.

Sezon başı Rizespor’un U21 takımı ile idmanlara çıkmaya başlayan ve kısa bir süre sonra Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın talimatıyla takımdan gönderilen 19 yaşındaki Deniz Kerem Şişman isimli futbolcu, daha sonra Kardemir Karabükspor ve Beylerbeyispor altyapısı olmak üzere iki takıma gitmişti. Bu futbolcu 1 Şubat tarihinde sessiz sedasız Çaykur Rizespor’da 2020 yılına kadar profesyonel sözleşmeye imza atmış ve aynı gün 2. Lig ekiplerinden Pazarspor’a kiralanmıştı.

“Bu hatadan dönmemiz gerekiyor”

Konuyla ilgili düşüncelerini aldığımız Teknik Direktör Hikmet Karaman, “Böyle bir şey olamaz”şeklinde başladığı konuşmasında şunları dile getirdi; “Böyle bir olayı kabullenebilmemiz imkansız. Bu futbolcuyu takımdan göndermedim, kovdum. Benim takımımda böyle bir futbolcu yer alamaz dedim. Ama bugün bu durumla karşı karşıya gelmiş bulunmaktayız. Ayrım yapmıyorum bu konuda hepimiz hata yaptık. Bu hata hepimizin sorumluluğundadır. En kısa zamanda bu hatadan dönmemiz gerekiyor. Yapılması gereken en kısa zamanda bu futbolcunun bonservisinin eline verilerek takımdan gönderilmesidir. Ancak bu şekilde hatamızı telafi edebilir ve camiamıza olan özrümüzü yerine getirebiliriz.”

İlgili Haber

Çaykur Rizespor’da altyapıya ihanet transferi