Karaman: 'Daha iyi bir Rizespor sunmaya çalışacağız'

TAKİP ET

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ünal Karaman, tüm zorlukları aşarak daha iyi bir Rizespor sunmaya çalışacaklarını söyledi.

Süper Lig'İn 25. Hafta maçında sahasında konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor'da Teknik Direktörü Ünal Karaman, maçın ardından yaptığı açıklamada zor bir süreçte olduklarını ve tüm zorlukları aşarak taraftarlara daha iyi bir Rizespor sunacaklarını ifade etti.

Açıklamasına kendilerini yalnız bırakmayarak tribünlerden destek veren taraftarlara teşekkür ederek başlayan Karaman, “Bu tarz başlangıçlar hem oyuncular açısından hem de bizim açımızdan zordur. Yapmış olduğumuz birkaç antrenmanla takım kimyası oluşturmaya çalıştık. Maçın llk yarı topla oynama oranımız yüksek olsa da ancak üretkenliğimiz eksikti. İkinci yarı oyun karakteri anlamında oyuncularım bir duruş gösterdi. Lig sonuna kadar bazı zorluklar olacaktır ama bütün bu zorlukları aşarak daha iyi bir Rizespor sunmaya çalışacağız ve en az kayıp ve hasarla gelişimimizi yapmaya gayret göstereceğiz.” dedi.