Karali Çay'a Avrasya Kalite Ödülü

TAKİP ET

Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği'nin gerçekleştirdiği tüketici memnuniyeti araştırmaları sonucunda Karali Çay 'Avrasya Kalite Ödülü'ne' layık görüldü.

Konuyla ilgili açıklama yapan Karali Çay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karali, “Bizim için en büyük gurur, tüketicilerimizin Karali Çay’dan bir yudum aldıklarında yüzlerindeki mutluluk ifadesidir.” dedi.

Bu ödüle layık görülmelerinde müşteri memnuniyetine verdikleri önemin büyük bir payı olduğunu belirten Karali, "Firmamız; kuruluş yılı olan 1993’ten bugüne kadar taviz vermediği kalite politikaları sayesinde, pazarda sürekli büyüyen, ürünlerini geliştiren ve müşteri memnuniyetine önem veren bir firma olmuştur. Kaliteden ödün vermememiz, üretimde ve pazarda karşımıza çıkan soru ve sorunlara anında çözüm sunmamız, çok kıymetli ve emektar yaş çay üreticilerimizi, aynı zamanda çok değerli nihai tüketicilerimiz ve iş ortaklarımızı da dikkatle dinlememiz başarıya giden bu yolun çok büyük önem arz eden yapı taşlarıdır. Müşterilerimizden gelen talep ve önerilere dikkat ederek, daha kaliteli ürünler üretmeye ve ARGE çalışmaları yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.