Karabağlar Bosch Servisi

TAKİP ET

Teknolojinin gelişmesiyle eşyaların çoğu elektronik ortamda çalışarak insanların yaşamlarını daha kolay hale getiriler.

Bu esnada bazı beyaz eşyalarda şirketler satarak Türkiye çapında kaliteli ve güvenilir ürünler satarak müşterilerinin memnuniyetini sağlıyor.

Bu güvenilir şirketlerden biri olan Bosch kaliteli ürünler üreterek tüketicilerinin yaşamlarını araç gereç konusunda yardımcı olarak yaşamının sürekliliğini sağlar. Bu çerçevede ürünleri tercih eden kişiler zamanla ürünün arızasını firmaya sunarak firmanın servislerinden yararlanır. Firmanın önemli servislerinden biri olan Karabağlar Bosch Servisi müşterilerinin güvenini kazanmak ve memnuniyetini sağlamak adına sürekli hizmet etmeye çalışır. Bu servis daha çok beyaz eşya ve klima modellerine teknik arıza imkânı sunarak kişilerin elektronik eşyalarının tamiratını yapmaya çalışırlar.

Servis Hizmetleri

Servisin birden fazla olması kişilere en kısa sürede ulaşarak arızasını hızlı bir şekilde yapmasını amaçlar. Arıza tespitinde servis değişilecek parçaları da değiştirerek 1 yıl garanti süresi verirler. Bazı teknik servisler şu şekildedir:

Elektronik arızalar ve tamir işleri

Elektronik eşyaların yıllık bakımlarını yapma

Elektronik parça değişimi

Elektronik cihaz keşif ve montaj işleri yapma

Bu gibi elektronik arızaları gidererek kişilerin cihazlarını daha kullanışlı hale getirerek onların memnuniyetini sğlayarak daha fazla kişiye ulaşarak müşteri memnuniyetini sağlamayı amaçlar. Firma Karabağlar Bosch Servisi kaliteli ve güvenli işlemler yaparak müşterilerin güvenini kazanırlar.

Servis İletişim

Uzman personelleri hizmet veren firma birçok firmadan daha çok tercih edilen Karabağlar Bosch Servisi ile cihaz tamir işlerini profesyonel ekibiyle onarmakla kalmayarak en küçük arıza tespitlerini de giderirler. Profesyonel ekibiyle bosch küçük ev aletleri, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, klima gibi birçok elektronik eşyaları onararak daha kaliteli işlem yaparlar. Bu işlem sonrasında onarım gideri fazla olan parçalara da 1 yıl süreli garanti imkânı sunarak tekrar arızalanması halinde bakım yapılmasını ücretsiz şekilde gerçekleştirir. Servise istediğiniz saatte 7/24 çağrı merkezlerinde ulaşılabilir ve sizlere en kısa zaman hizmet vermeye başlayabilir.

Bosch Hizmetleri

Firma kendilerini tercih eden müşteriye uygun fiyatlı ürün sunarak servisleri ile montajını en kısa sürede gerçekleştirir. Hızlı ve güvenli işlemleri ile müşterilerinin kendilerini daha çok tercihe ermelerinde çalışmaya özen gösterirler. Cihazınızın alındığı tarihten itibaren fişin üzerindeki numaraya bakılarak ücretsiz onarımını sağlarlar.