Kampta iyi bir moral depolayıp lige başlamak istiyoruz

TAKİP ET

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, devre arası kampında iyi şekilde moral depolayıp ikinci devreye başlamak istediklerini söyledi.

Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, Antalya Belek'te 8 gün sürecek olan devre arası hazırlık kampına başladı.

Teknik Direktör İsmail Kartal, kampın ilk gününde yaptığı açıklamada, “Güzel bir ortamda kampımıza başladık. Aramıza katılacak oyuncular var. Ayın 13’üne kadar burada kamp yapıp Rize’ye döneceğiz ve Galatasaray ile oynayacağımız kupa maçı ile Gençlerbirliği ile oynayacağımız lig maçına hazırlanacağız. Oyuncularımızla birlikte kampta iyi bir moral depolayıp lige başlamak istiyoruz.” dedi.

İlk devre sonunda 20 puanla 12’nci sırada olduklarını hatırlatan Kartal, “Oyun olarak ilk devreye baktığımızda en az 27-28 puanımız olabilirdi. Bazı maçlarda malesef aleyhimize hatalar oldu. Futbolun içinde bunların olabileceğini söyledik ve bunlarla geriye dönük yakınmayacağız. Önümüze bakmaya devam edeceğiz. 17 maçın sadece ikisinde kötü oynadık. Diğer 15 maçta da ya iyi oynadık, ya da iyi mücadele ettik. Ama sonuçta ilk devre geride kaldı. 20 puan yukarıyı zorlayabilme adına iyi bir puan. Ama aşağıdaki takımlarla arayı açabilmemiz adına ikinci yarıya daha iyi başlamamız gerekiyor. Bunun bilincindeyiz” dedi.

Sportif Direktör Yılmaz Bal, Yönetim ve Teknik Ekip olarak transfer çalışmalarını birlikte yürüttüklerini belirten Kartal, “Aramıza birkaç gün içinde katılacak olan futbolcular olacak. Yeni transferlerimizle ikinci devreye iyi bir şekilde hazırlanacağımıza inanıyoruz.” diyerek, basında çıkan Podolski konusuna da “Şuan gündemimizde yok” yanıtını verdi.

Öte yandan Yeşil-Mavili ekip, 10 Ocak Cuma günü saat 17.00'de Akhisarspor ile kampın tek hazırlık maçını oynayacak.