Kalçanın Büyümesine Etki Edecek Faktörler?

TAKİP ET

Bayanların büyük bir çoğunluğunda özellikle Ülkemizde kalça büyüklüğü büyük bir sorun gibi görünürken yabancı ülkelerde büyük kalçalı bayanların daha çekici olduklarını görmekteyiz.

Son zamanlarda Jennifer Lopez, Beyonce, Kim Kardishian gibi ünlü isimlerin büyük kalçalı kadınlar olarak bilinmeleri bu algının gelişim yönünü de ortaya koymaktadır. Aslına bakılırsa iri kalçalara sahip olabilmek gelip geçici bir heves değildir. Tarih boyunca erkekler hep kalçaları dolgun ve büyük ölçülü olan bayanların daha çekici bulmaktadırlar. Tarih öncesindeki çağlardan kalma yazıtlarda ve mağaradaki resimlerde bile kalça büyüklükleri bereket ile eş anlamda tutulmuştur. Son zamanlarda yapılmakta olan bilimsel araştırmalar kalçası geniş olan bayanların bebek sahibi olma şanslarının dal kalçalara sahip olan bayanlara göre daha yüksek olduğu söylenmektedir. Bunun en önemli sebeplerinden biri kadınlık hormonlarının dik ve küçük kalçalara göre daha fazla salgılanıyor olmasıdır. Kalça büyütme ve sık görünüme getirme yöntemleri arasında kremler, bir takım hareketlerdir.

Bu sayede hem popo büyütme ve sıklaştırma hem de selülitlerden kurtulmanıza yardımcı olacaktır. Bu durumun en iyi yöntemi kalça büyütmek için doğal yöntemler ile yapmaktır. Bu hareketler şunlardır; 1. Sırt üstü yere uzanarak ayakları topuklarda 2 karış ayrı tutarak, elleri yanda kalacak şekilde uzatıp kalçanızı yavaşça kaldırıp indirmek yoluyla tekrarlanan bu hareket hem selülit hem de sıkı bir kalçaya sahip olacaksınız. 2. Yere yan şekilde yatıp, kolunuzu başınıza sıkıştırıp destek olacak şekilde yerleştirip, basenlerin yere değiyor olması kaydıyla bedeni dik konuma alıp sonra bacağı yavaşça bükmeden kaldırıp indirdiğimizde ve bunu tekrarladığımızda bacak ve kalçalardaki selülitlerden kurtulma imkânı bulabilirsiniz. 3. Dört ayak üzerinde durup bacağı yana doğru kaldırarak her bacak için 10 tekrar yapıldığında kalçaların sarkmamasına önlem almış olacaksınız. 4. Doğal ortamlarda temiz havalarda oksijeni içinize çekerek yürümelisiniz. Yürürken eğimli yollarda yürümeniz ya da yokuş çıkmanız kalçaların sıklaşmasında önemli bir rol oynamaktadır. 5. Diyet yaparak başaramıyorsanız eğer, vücut istenilen ölçüdeki kalçalara sahip olamayacaktır. Günlük kalori ihtiyacından fazlasını bir şekilde yakılması gerekmektedir.

Ancak bu kolay bir olmayacaktır. Yiyip içmenize dikkat edilmesi gerekmektedir. 6. Bisiklete binmek vücudun çok bölgesini çalıştırmaktadır. Oturmak yerine ayakta kullanıldığında ise kalçalar istenilen sıklıklara ulaşılacaktır. Bisiklet kullanma imkânı bulunmayan bir çevrede yaşıyorsanız spor salonlarının kullandığı kondisyon bisikletleri ile bu uygulamayı yapmak mümkün olmaktadır. Zorluğunu ayarladığı taktirde basit seviyelere alıp güzel sık ve geniş kalçalara sahip olacaksınız. Kalça büyütmek için doğal yöntemler arasında kremlerde bulunmaktadır. Bu ürünleri kullanımı oldukça kolay ve basittir. Sabah ve akşamları düzenli olarak kullanıldığında yan etki problemleri olmadan kullanılan ürünlerdir. Çeşitli markalarda üretilmektedir. Ve kolayca bulunma imkânı bulunmaktadır. : http://www.kadindenince.com/kalca-buyutme/