Kadın Baskılı Tişört Modelleri

TAKİP ET

Yaz mevsiminin sıcağında, kadınlara oranla daha fazla terleyen erkeklerin tercihi, serin tutan pamuklu ya da keten gömleklerdir.

1974 yılından bu zamana dek varlığını kaliteli ürünlerle ortaya koyan ve bu ürünlerle kendi kalite çizgisini hızla yükselten Sementas, hem iç giyimde hem dış giyim koleksiyonlarında üstün performans ve kaliteli ürünler vermektedir.

Hem erkekler için hem kadınlar için birbirinden farklı seçenekler

Sementa, spor giyim, penye ve triko alanında ürettiği koleksiyonlar ile modayı takip eden, kaliteden ödün vermeyen kullanıcıların tercihleri arasında varlığını ve önemini sürdürürken her yaşa hitap edişi, hem kadına hem erkeğe yönelik koleksiyonlar üretiyor oluşu, en çok tercih edilen giyim markası olmasını açıklıyor.

Kadınların ve erkeklerin çoğunlukla tercih ettiği basic tişörtleri, rahat kesimi ile sıcak havalarda, kadınlar için pantolon ya da etek üzerine, erkekler içinse hem pantolon hem eşofman üzerine tercih edebilirsiniz. Yazı baskılı tişörtler, yanları yırtmaçlı, nakış detaylı tişörtler ve daha niceleri…

Pek çok kadın, aldığı bir iki kiloyu, kollarındaki kalınlaşmayı, çıkıntılı göbeği problem olarak görür. Oysa nasıl giyineceğinizi biliyorsanız o kilolardan kurtulana kadar daha hoş bir görünüm sağlayabilirsiniz. Örneğin kalın kollara sahipseniz askılı tişörtler yerine yarasa kol tişörtler tercih edebilirsiniz. Ya da karın bölgesini ekarte etmek için oversize tişörtleri tercih edebilirsiniz.

Sementa oversize, yarasa kol tişörtleri ile vücudunuzda görünmesinden hoşlanmadığınız, kendinizce kusurlu gördüğünüz yerleri, hasıraltı yapmanızda size yardımcı olacak modellerdir. Yazın sıcağındaysa rahat kalıp baskılı tişörtlerini tercih edebilirsiniz.

Zarif bir vücuda sahipseniz ya da omuzlarınız zarif, kollarınız ince ise Sementa’nın yatay çizgili , polo yaka tişörtlerini edinebilirsiniz.

Sementa farkıyla gömlek seçimleri

Şık görünmenin ilk adımlarından biri olan gömlekler, son zamanlarda spor tarzı ve rahatlığı imgeleyen çizgileriyle, kadınların da erkeklerin de en çok tercih ettiği giyimlerden biri…  

Geçmişi ortaçağa kadar uzanan gömlekler asaletin, zarafetin ve şıklığın önemli bir parçası olarak, ister kadın ister erkek pek çok kullanıcının tercihidir. Klasik düğmeli olanları, kolay açılır kapanır olduğu için tercih edilen çıt çıt düğmeli gömlek çeşitleri,  denim model gömlekler, oduncu gömlekler ve daha pek çok model gömlekten söz edebiliriz…

Kadınlarda kurtarıcı ve klasik giyimi ifade ederken, erkek gömlek koleksiyonları da erkeklerin alıştığı, hem iş yaşamında hem günlük yaşamda tercih ettiği bir giyim… Erkekler, özellikle yaz mevsiminin ve tatil beldelerinin akşam serinliğinde, desenli ve renkli gömlek giymeyi tercih ederler ki bu da adeta tatilci erkeğin simgesi olan kıyafetleridir.

Her erkeğin gardırobunda, mutlaka, yazı simgeleyen yapraklı, çiçekli bir gömleği mevcuttur. Eğer edinmemişseniz, Sementa erkek gömlek koleksiyonları bu konuda size zengin bir yelpaze sunuyor.  
Erkekler için birbirinden farklı seçenekler…

Yaz mevsiminin sıcağında, kadınlara oranla daha fazla terleyen erkeklerin tercihi, serin tutan pamuklu ya da keten gömleklerdir. Siz de Sementa’nın erkek gömlek çeşitlerinden pamuk flamlı olanını, zengin renk seçenekleriyle değerlendirebilir, artık her mevsim tercih edilen erkek duncu gömlek çeşitlerini edinebilirsiniz..